Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsolt naplója


Revolver [100532 AL], gazdája Zsolt
2005. október 31.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100532
2005. október 31.

Itt van néhány extra félelmeshushusos történet halottak napja alkalmából:

Fejvesztett motoros
Newcastle-i barátom mesélte, hogy mi történt a minap a nővérével odahaza. Yorktól délre, egy kis yorkshire-i faluban néhány helybéli srác bohóckodott a motorjával a pub bejárata előtt. Az út elég széles volt, velük szemben egy rozsdás, öreg vontató parkolt.
A srácok úgy tizenhét évesek lehettek, mopedekkel és 125 köbcenti alatti motorokkal, mindegyiken tanulótábla, mert még a vizsgát sem tették le. Egy csapat lány vette körül őket, nekik akartak tetszeni. Azt csinálták, hogy minél nagyobb sebességgel nekiindultak a vontató felé, közvetlen előtte bevágták a féket és oldalazva kifaroltak a szélénél.
Sorban egymás után próbálgatták a dolgot, egyre jobban megközelítve a járgányt. A csajok meg lelkesen visongva buzdították őket, hogy menjenek még gyorsabban.
De megtörtént a baj. Az egyik srác teljes gázzal száguldott a vontató felé, elvesztette uralmát a motorja felett, és becsapódott a jármű alá, amelynek a hátsó széle pont telibe kapta a nyakát. Egyből lerepült a feje sisakostul. Gurult, gurult át az úton, egészen a sikítozó csajok lába elé. Úgy állt meg előttük, hogy azok még egyszer a srác szemébe nézhettek.


Sült pincsi
Egyszer egy gazdag házaspár elment a környék frissen megnyílt, elegáns kínai éttermébe vacsorázni. Magukkal vitték palotapincsijüket is.
Elkényeztetett kedvencük a vacsora alatt végig vinnyogott és a lábukhoz dörgölődzött, míg végük az asszony intett a pincérnek, aki jött is azonnal. Megkérte őt, hogy hozna valamit a kutyusnak is, hogy ne érezze magát kirekesztve magát.
A pincér igazi kínai volt, nem értett egy szót sem angolul. Csak a fejét rázta. Az asszony megismételte lassan és hangosabban a mondókáját, de ismét csak fejrázás és mormogás volt a válasz.
Mivel a házaspár sok helyen járt már a világon, és elég tapasztalatra tett szert, az asszony megpróbálta elmutogatni, mit akar. Rámutatott a kutyára, a tányérra, majd a gyomrára, és közben nyam-nyam hangokat hallatott.
A pincér arcán üdvözült mosoly jelent meg, végre felfogni látszott, miről van szó. Átvette a nőtől a pórázt, és bevezette az ugrándozó kiskutyát a konyhába.
Húsz perc múlva hozta is vissza. Csakhogy a házaspár legnagyobb kétségbeesésére egy ezüsttálcán, pirosra sütve. Szájában narancs, körülötte mindenféle zöldség.


Tökéletességre törekvő öngyilkos
Jacques LeFevrier Franciaországban biztosra ment, mikor úgy határozott, hogy öngyilkos lesz. Felmászott egy meredek sziklára a tengerparton, és egy kötélhurkot tett a nyakára, amelynek másik végét a kőhöz rögzítette. Felhajtott egy pohár mérget, majd meggyújtotta előzőleg benzinnel leöntött ruháját. Ugrás előtt előhúzta zsebéből a pisztolyát is, nekirugaszkodott és ellökte magát. Repülés közben lőtt, de a golyó célt tévesztett, és a kötelet találta el, ami elszakadt. Így szabadon belepottyanhatott a tengerbe. A hullámok eloltották ruháján a tüzet, és a mérget is kiöklendezte magából. Reggel egy halász talált a didergő öngyilkosra, aki beszállította a kórházba. LeFevrier végül hypothermia (kihűlés) következtében halt meg.

Na,ennyi elég is lesz,jóból is megárt a sok!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat