Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsolt naplója


Revolver [100532 AL], gazdája Zsolt
2005. október 30.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100532
2005. október 30.

megint eltelt egy hét,jön a szokásos heti betevő:

Fekszik a Lady!
A szüleim barátai Amerikába mentek nyaralni. Egy londoni cég repülős-autós körútját választották, és néhány napot éppen New Yorkban töltöttek. Rögtön az első nap megnézték a várost, elmentek színházba a Broadway-re, megvacsoráztak egy kellemes, olasz vendéglőben a Lower East Side-on, egyszóval kitűnően mulattak, pedig előtte kicsit aggódtak, hogy mi lesz belük ebben a hírhedten veszélyes városban. Persze látták azt a sok üldözéses jelenetet a tévében, a lövöldözéseket, meg hasonlókat. De kiderült, egész otthonos errefelé, a kiszolgálás meg egyenese remek.
Éjszaka érkeztek vissza a szállodához. Beálltak a parkolóba, és várták a liftet, ami felviszi a vendégeket a recepcióhoz. A parkoló sötét volt és kicsit kísérteties. Hunyorogtak a lámpák, csöpögött valami víz. Tisztára, mint Az elnök embereiben a parkoló-jelenet.
Egyszer csak hatalmas termetű néger lépett elő a sötétből, volt vele egy jól megtermett rottweiler is. A házaspár bemenekült az időközben megérkező liftbe, de a férfi már odaért, és az ajtó becsukódása előtti pillanatban ő is beférkőzött a kutyájával.
– Fekszik a Lady! – recsegte, ahogy elindult a lift.
A reszkető londoniak a földre vetették magukat, a néger lába elé szórták minden pénzüket, és amikor végre kinyílott a liftajtó, villámgyorsan el is tűntek.
Ezután persze nem volt kedvük tovább maradni, úgyhogy másnap reggel szóltak a portán, hogy kérik a számlát és távoznak. Legnagyobb meglepetésükre a recepciós közölte velük, hogy a számla már rendezve van, és átadott nekik egy borítékot.
A borítékban benne volt az összes pénz, amit tegnap „elvettek tőlük”, és a „támadó” levele: Igazán sajnálom, hogy tegnap úgy magukra ijesztettem, remélem, ezzel jóvátehetem. Egyébként a kutyámat hívják Ladynek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat