Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dudubear naplója


Morcibéla [117130 AL], gazdája Dudubear
2006-08-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117130
2006-08-30

Itt van előttem egy doboz sör, amiben már alig maradt valami...
Hogy miért írom ezt le? Nem tudom. De mégis sokat elárul ez a két szó. Mert a nem tudás is érték. (baromság). Végre olyan valamire is tudok gondolni, ami nem a kétségbeesés, vagy a kilátástalanság szinonímája. :)
Komolyság maszkját fölvéve: Kezd stabilizálódni a világ körülöttem. Egyre inkább érdektelen számomra a sok butaság, ami a mindennapoket jellemzi. Még csak meg sem próbálok olyan dolgokat találni, amik lekötnének, egyszerűen legyintek, és megyek tovább.
Ez az élet rendje. Bár majdnem lecsukódtak a szemeim, mégis itt vannak az igazi barátaim, akik bár néha egy-két pofonnal, de fölébresztenek, fölpattintva ezzel szemeimet. És ezért szeretem őket a leginkább. Mert nem csak a mosolyt kell megosztanom velük. Ha baj van, itt vannak. És számíthatnak rám is. Ezt szeretném ha az egész világ tudná.
Elfogyott a sör. Így hát most nyugovóra térek, hogy egy újabb nap elé nézek, ami a szokásos menetében fog eltelni, viszont mégis van valami, ami miatt várom azt a holnapot. Esküszöm, fogalmam sincs, hogy mi az. Csak egyszerűen tudom, hogy vannak még értékes emberek, akik miatt és mellett érdemes harcolni, ebben a torz társadalomban.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat