Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dudubear naplója


Morcibéla [117130 AL], gazdája Dudubear
2008-04-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/117130
2008-04-23

Hanyagolás...

A hanyagolás egy súlyos jelenség a mai ember életében. Igen sokszínű az a paletta, melyet a hanyagolás esetleges jelenléte okozhat. Ha hanyagolva érezzük magunkat, szomorúak vagyunk. Ha ennél hiúbbak lennénk, még meg is sértődhetünk. Akár. Emellett viszont ha mi hanyagoljuk a másikat, elképzelhető hogy pont ez fogja piszkálni a barátunk, ismerősünk - vagy hogy alátámasszam, mennyire szar a kapcsolatokban ez a tényező, vagyis lehetne akár a partnerünk - önérzetét, melynek következtében ő felháborodik, megsértődik, csakhogy ezzel felszínre hozva az ő, mélyen és féltve őrzött érdeklődését irántunk. Hát nem csodálatos? Szarjunk szépen és jó nagyon a másik fejére, és láss csodát; meg fog őrülni értünk! :D Persze csak akkor, ha előtte már "elkényelmesedett" és hozzászokott a feszült figyelmünk középpontjában lenni, úgy is mondhatnám, hogy előtte kinyaltuk a popsiját. Nos, ilyenkor derül ki valójában, mennyire érdekeltük a másikat. Szar dolog, de ez van. Szóval ez a hanyagolás... Nagyon sokoldalú tud lenni. Aljas, bánatos, taktikus és emellett praktikus, de ha türelmesek és következetesek vagyunk, később örömünket is szolgálhatja ez a fogalom, mint eszköz.

Így vagyok ezzel a blog-nak nevezett izécskével is, melyet most is olvashatsz, kedves barátom, vagy barátnőm, esetleg leendő hitvesem, nem utolsó sorban pedig őszinte érdeklődőm! Rég nem írtam már elkeseredett marhaságokról. Remélem tudod, hogy még mindig borzasztó hálás vagyok, hogy idáig is eljutottál az eddigi bejegyzések elolvasásával, és nem untad még meg ezt a nyakatekert marhaságot. :D Nos, hogy azért reálisabb képet kapjál rólam, szeretném, ha tudnád, a mostani állapotom az, amiképpen én magamat a legjobb formámban el tudom képzelni. Szóval nyitott, önfeledten vidám, és emellett önzetlen. Veled szemben. Ha sikerül mindezt elhitetnem veled, jó kommunikátor vagyok. Ha nem, akkor egy szar színész. :P
Egy szó, mint száz: Nincs cél és ok keresgélés, nem akarom mindent háttérbe szorítva a Miért?-eket kutatni. Egyszerűen csak élünk. Nem a mának, hanem az életnek! Nem ugyanaz! :) Értékrendekhez hűen és kitartóan, nyitottan, folyamatosan okosodva az emberekből, könyvekből, hétköznapokból, hogy egyszer majd az utódoknak az emígy megszerzett tudást, és a tapasztalat elsajátíátáshoz szükséges ajtóhoz vezető útat meg-, illetve átadhassam. Mindenkinek csak ezt tudom javasolni, szorgalmazni, tanítani.
Nyitottság. Enélkül csak szardarabok vagyunk egy trágyadombon. Büdösnek büdös marad, de legalább tudjuk, hogy lehetne még rosszabb dolgunk is. Naugye! Nem is olyan nehéz tenni ellene! ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat