Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Neyah naplója


TeVedelő [4164 AL], gazdája Neyah
2006-11-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4164
2006-11-22

Hát persze, hogy velem van a baj! Most már biztos!
Tegnapelőtt megint zaklattam a barátnőmet, hogy írjon már, persze azzal védekezett, hogy nagyon elfoglalt: suli meg munka. Persze, én ezt abszolut értem, de azért egy emailre csak futotta volna. Aztán mondta, hogy menjek el ma a gólyabáljára, és akkor tudunk dumálni. Ez szivenütött. A másik most már ex-legjobb barátnőm is ezt csinálta (velem is meg vele is): ha megyek bulizni találkozunk, ha nem nem. Nem is találkoztunk (max véletlenül összefutottunk az utcán, de abban se volt sok öröm). A Lestat könyvem azóta is nála van. És most a legjobb barátnőm is ezt csinálja! 6 éves korunk óta ismerjük egymást! Hihetetlen!

Egy másik barátnőm most is épp győzköd msn-en hogy menjek. Nem is tudtam, hogy ő megy, de ezek szerint igen. Azt mondja, jól fogom érezni magam, erre én.....elsírtam magam. Tényleg nemtom mi van velem. Nem akarok bunkó lenni, de valahogy nem akarom jól érezni magam. Lehet, hogy csak az az oka, hogy november 22-e van. Valahogy ezen a napon minden évben padlót fogok, pedig apám már 13 éve halott. Nem is hiszem, hogy ez az igazi ok, amiért szarul vagyok, szerintem ez csak a jéghegy csúcsa.

Tegnap párom azt mondta, olyan szerelmesen tudok nézni amikor énekelek -épp a wandering seasont énekeltem- és tényleg. Nagyjából ezekben a hetekben a zene és az ének az egyetlen ami fel tud dobni. Semmi más. De most már kezd úgy tűnni, hogy csak ez tartja bennem a lelket. Érzem, hogy közeledik valami nagyon rossz, és nemsokára a világ is összeomlik körülöttem. Az álmaim is erről tanuskodnak.

Nem vagyok depressziós vagy ilyesmi, vagyis azt hiszem. De nem, a depresszió nem ilyen, a könyveim szerint legalábbis. Lehet, hogy mégis elmegyek a gólyabálra (csak anyám mit fog szólni, hogy épp ma "bulizni" megyek!). Na nem azér, mert jól akarom érezni magam, hanem csak nem akarom a barátaimat elvadítani. Ha már a szívem nem önthetem ki senkinek, legalább velük legyek. Ennyi!
Nincs szar hangulat, csak kevés pia! Talán este lesz, de ennek meg ugye anyagi vonzata lesz aminek szintén nem örülök, bár most a pénz foglalkoztat a legkevésbé.
Na és a zene, ami éltet....a buliban biztos olyan zene lesz amit én utálok, olyat amit én szeretek úgysem fognak játszani, de a világ már csak ilyen...

"My love is a wandering season
And you are the light of my sun
My love is a wandering season
After miles and miles of rain,
I'll come back to you again
My love is a wandering season
And you are the light, you're the light
You're the light...of my sun."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat