Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

brio és LoRiEn (a boldog teveszülők:) naplója


Kristófunk [292343 AL], gazdája brio és LoRiEn (a boldog teveszülők:)
2007-03-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/292343
2007-03-16

Őrlődöm az emberek között. Két férfit szeretek - egyikük tulajdon természeténél fogva nem képes maradéktalanul boldoggá tenni, másikuk a sors szeszélye miatt meg sem próbálhatja. A legjobb barátnőmmel elbeszélünk egymás mellett, hiába igyekszünk, a problémáink túlságosan eltérő természetűek ahhoz, hogy egy szót is felfogjunk a másik bajából. Az egyetlen haveromra a saját érdekeim miatt nem zúdíthatom rá a gondjaimat - megtanultam már, hogy vele kapcsolatban nem mindig kifizetődő a feltétlen bizalom.
Álmomban egyedül sétáltam a belváros legnépesebb utcáján, és az érzés kitartott reggelig, egyedül voltam álmomban, és úgy ébredtem, hogy egyedül vagyok egy szinte hermetikusan zárt panelszobában. Egy fuldokló mozdulatával nyúlhattam a telefonom után. Lehet, hogy nem kellett volna - a hang messziről szólt, és a belőle áradó élet nem ért el idáig. Senkit sem kárhoztathattam miatta, de a szokott módszer már nem tudott segíteni rajtam, mikor a vonal megszakadt, úgy éreztem, hogy jópár fokkal lejjebb állok a céltalanság lépcsősorán.

brio:

Bár igaz lenne a mondás:

A sorsod magad alakítod....

Szeretem LoRiEnt.
Az a baj, hogy későn döbbentem rá, ha meg sem ismerkedünk, sokkal boldogabb lenne. ez viszont tul sok kérdést felvet... Tudom, mit kellene tennem... DE SZERETEM!

Megint én, Lor, csak sokkal később:

Ma gyereknapot tartottunk: délután találkoztam Ákossal, sétáltunk a napfényes belvárosban. Aztán befogtam mindkettőnk szemét, és dolgoztunk egy kicsit a túlvilági boldogságunkon némi mekis kajával :D kettőre lovazni mentünk, mivel egyikünk sem tud, semmi komoly dolog nem volt, vezetőszáron ügetés és egy kicsi vágta. Aztán, hogy halmozzuk az élvezeteket, elvitt motorozni :) a kulináris örömöket se hagyjuk ki: degeszre tömtem magam rántott hússal és házi barackbefőttel. Érzem is. A másféle örömöket viszont ismét hanyagolhatjuk... No, kettőnk közül nem mintha Nekem hiányozna... illetve... nekem is hiányzik.. csak más formában...
És ez a más forma holnap talán itt lesz... ugye?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat