Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lilla naplója


Szinuszcupák [99871 AL], gazdája Lilla
<2007-07-13> 4. nap..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/99871
<2007-07-13> 4. nap..

Tutira bekattantam. És ez az utolsó bejegyzésem egy darabig, mert ugyebár Balcsi..
Úgy féltem a kis dögeimet! Elvisszük őket nagyanyámékhoz amíg mi Balcsizunk.. pontosabban uncsimékhoz..ahonnan jöttek. Mi van ha az új hely miatt elszöknek? V vmi bajuk lesz? Mi éjjel-nappal foglalkoztunk velük!.. Valószínüleg nem enyhén túlzásba estünk.. de most Isstenem.. Igaz, talpra esettebb macskák, mint Moflika volt.. mikor elmentünk nyaralni, vittük őt is (nem mindig), és emlékszem, pl mikor Mályiba mentünk, tök vicces volt, mert az nem egy tiszta hely ugyebár, mert csak nyáron vagyunk/vannak ott, és ész nélkül nyalta magát állandó jelleggel, hogy ÚRISTENN, KOSZOS LESZ A SZÉP FEHÉR BUNDÁM! Utána pedig óriási herpesz nőtt a száján :D szegénykém.. azért nála jobb senki nem lehet.. egoista kis hülye.. és mégis.. Tekerjünk:
Tegnapi naphoz hozzáfüzném: ha azt hittem nem lehet szarabb, TÉVEDTEM! Nem beszéltünk Szivemmel, mert ki volt kapcsolva..lemerült. Természetesen erre rögtön rárobbantam.. egyszerűen felforr az agyvizem ha valakit nem tudok elérni.. a fenének van mobiltelefon.. erről tudna mit mesélni R. ... rá is mindjárt rátérek.
Egész este nem aludtam, mert egyszerre aggódtam és voltam betegesen féltékeny.. direkt nem zártam el a telefont.. bár azt hittem, ha este nem írt, még mindig le lehet merülve, mert ilyenkor ugyan hogy tölti fel..
Nagy nehezen sikerült elaludni kb 2óra vergődés után.. valami borzasztó rémálmom volt.. anya álmomban meghalt. És meg akartuk keresni a "sírját" ami nem volt, mert a temetőben az emberek csak el voltak temetve és.. asszem mindenkinek kilógott a keze, az alapján lehetett megkeresni a családtagokat, barátokat. Nagyon féltem álmomban! És Szivem ott volt velem.. minden áron meg akarta találni anyát, de én nem voltam képes a sok hulla között mozdulni se.. lefagytam csak magától a látványtól.. Végül megtalálta.. és elhatározta, hogy kiássuk. Boááh...
Felriadtam olyan hajnali fél 3 körül, és láttam, hogy villog a telefonom.. ( lábjegyzet: a fenének húztam le a rolót! Olyan sötét volt mint egy kriptában! ) és írt..
Nem jó ez.. nem jó, hogy ilyen távol van.. egyszerre aggódok és szenvedek a hiányától.. aggódok.. miatta, a kapcsolatunk miatt.. nem a bizalomról van szó. De.. egyszerűen rettegek, hogy elveszíthetem.. amire szerencsére nem sok esélyt látok.. de az ördög sosem alszik. És én utálom az ördögöt.. egyébként ma beszéltünk.. miután ma is írtam neki 2 sms-t.. én vagyok mániákus? Meglehet. Ezt teszi a szerelem:P
Olyan jó hallani a hangját.. legalább a hangját.. de ez a beszélgetés sem alakult valami jól.. sőőőőt.. telefon után ettem, majd írtam neki egy sms-t (megint, bezony..) amire visszaírt.. úgyhogy most meg vagyok nyugodva.. enyhe tulzás :D majd be kattanok a hiányától.. neeem, ez durvább...
kikapcsolom már a zenét.. bömböl kinn a rádió.. apa élvezi: SOKÁÁIG VOOLTAM TÁÁÁÁÁVOOOL, AZ ÉLET JÓÓÓ VOLT BÁÁÁÁRHOL....Sokáig voltam távol, szívem húz hazafelé.. :) uuuh, hallom, hogy énekel:D jaj nekeem :D meg a fülemnek..
Rátérve R. -re : ma kiborult a bili.. majd megbeszéltük. Nem tudom lehet-e még valami.. de ma erősen gondolkodtam rajta, hogymeg kéne vele beszélni.. erre magától előjött a dolog. Ez lehet egy jel?.. Mindenki megérdemel (tőlem) 2. esélyt. Próbáljuk meg.. Ma adományozós kedvemben vagyok. Az egyik keedves osztálytársammal beszélgettem.. számkivetett. Nem csoda, de teljesen jogos, hogy nem szeretjük. Kezdve a hiányzásaival.. meg az önzősége.. mindegy. Ma jót beszélgettem vele, és őszintén szólva ez nem az első eset volt az utóbbi napokban. Azt mondta szeretne végre beilleszkedni.. meg "csu-csu"hoz adtam pár jótanácsot.. aki kezet mer emelni egy lányra, az nem férfi. az egy kis pöcs.. felnőtt korában pedig egy gerinctelen szemétláda. Ugyhogy ő is kapott még 1 esélyt..
Gimme-gimme-gimme... jó lett volna a hegyalja.. kaszára is mennék.. Boney M :) azokat mindenki szereti.. emg ismeri.. DÁDI KÚÚÚL.. meg a Ra-ra-Raszputyin..
eh.. ki lettem rugva. Megyek.. ez bolond.. uristeeen:D bekattant..
----------------------------------------------



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat