Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lilla naplója


Szinuszcupák [99871 AL], gazdája Lilla
2008-06-17 réégi Al

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/99871
2008-06-17 réégi Al

Üdvözöllek!
Eljutottam odáig, hogy tényleg megváltoztassam az Alomat, és töröltem az eddigi butaságokat. Nos, kezdjünk mindent az elején.
Miskolcon, illetve Miskolc mellett egy kis faluban élek lassan egy teljes éve a kis családommal és a cicánkkal. Bizony én is egy tipikus mai gyerek vagyok. Szeretem lopni a napot, süttetni a hasam nyáron, és melegedni a szobámban télen. Nyilván mindennapjaimban szerepel a TV és a számítógép, hiszen sosem lehet elég 'menci' az ember ezek nélkül. A szappanoperákról igaz már leszoktam, de továbbra is nézem az érdekfeszítő mindennapi sorozatokat (gondolok én itt a kb 6 éves Barátok köztre példának okáért) és a nem mindennapiakat is.

Napjaim hasonlítanak, kisebb változásokkal ugyanazt művelem minden áldott nap: felkelek, megeszem a drága apucim által készített reggelit, elteszem az ugyanígy kész tízóraimat, szerencsésebb esetben beülök a kis öreg munkakocsiba és apám bevisz a városba a sulimhoz, illetve hosszabb megoldás, hogy felülök a sárga buszocskámra, átszállok a kékre, és lerakatom magam úgy szintén a sulimnál. Eltöltöm az időt az iskolában, elmegyek a menzára és hazabattyogok újra a kis sárga buszommal. Szinesebbé teszi ezt a nem túl érdekfeszítő életet a párom, a hétvégék, talán az egyes barátok akikre még lehet számítani, na meg persze az ünnepek.

Szeretek beszélgetni, bambulni a nagyvilágba, néha hagyni, ahogy egy könyv által okozott érzelem hagy sodródni az árral, TV-t nézni, passziánszozni a gépen (:D anyámtól szedtem ám ezt a frappáns unaloműzőt), játszani a kis fekete szépségemmel (mások cicának hívják..), kinn ülni a nem túl hideg levegőn, vizipipázni, enni és főként aludni valamint koncertekre járni..
Nem szeretem az ellenségeskedést, a kétszínű embereket, a hazugságot, az elérhetetlenséget (főleg a mai modern világban-egen ez célzásértékű), a megbízhatatlanságot egyes emberektől, a rosszindulatot és a támadást, na meg persze a (csúnyán kifejezve) állandó b*szogatást. Utálom még a BE POSITIVE dumákat, legyünk csak realisták, bár tudom (tapasztaltam magamon is és másokon is) az igazság fájdalmas dolog, na de ez van.
Szeretek őszinte lenni, szeretem kimondani ami a fejemben van (még ha ez nem is mindig értelmes:/ ) és fontosnak tartom az emberi értékeket természetesen másokban is.

Ennyit a tipikus mai tinédzserről. Ha írsz, válaszolok, nyitott vagyok mindenféle témára, ötletre, javaslatra, bármire.


frissítek. csak berakom a régit.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat