Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Esztylicious naplója


Tequilla [286849 AL], gazdája Esztylicious
2007-09-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/286849
2007-09-22

Nah, újra itt...
Az elmúlt időben igencsak megfeledkeztem a naplóírásról. Mentségemre szolgáljon, hogy se időm, se energiám nme volt erre célra!
De most bepótolom, leírock mindent, ami fontos....
A nyaram gyorsan telt el. Minden nap 4re matektanárhoz jártam. Ott szinte bravúroztam, olyan jól mentek a dolgok. Azt hittem nem állhat semmi sem az utamba, átmegyek a pótvizsgán és negyedikes leszek.
Negyedikes...milyen szépen is hangzik....Pontosabban hangzana....2007.08.27.én megbuktam matekból.
Hiába készültem olyan sokat, hiába készültem fel minden eshetőségre, megbuktam. Mindent, de tényleg mindent tudtam. Csak egy valamit nem, a sinus tétel deffinicióját. És természetesen az lett az én kérdésem...választ nem adhattam, mert nem is tudtam...És jött aminek jönnie kellett: megbuktam.
Nagyon nehéz volt 2007.09.03.án suleeba menni. Év nyitón szinte ösztönösen csatlakoztam a volt osztályomhoz, mint aki nem is tud róla hogy megbukott. És akkor, mikor ott álltam köztük, szépen lassan tudatosult bennem, hogy vége, nincs tovább, ők negyedikesek, én újra harmadikos, Ők elmennek én meg ittmaradok...Szörnyű érzés.
Bemenni egy olyan osztályhoz, akikből alig ismerek látásból pár tagot...Olyan tanárt kapni osztályfőnöknek, akit mindig is utáltam....Pfff...Jól megszívtam
Aztán lement az első hét. Én a hátsó padban kaptam helyet.
Az órák elmentek....Én vagy csak meredtem magam elé, vagy csendesen sírdogáltam, siratva az elmúlt 3évet...amiből akár 4év is lehetett volna! De nem lett. Úgy éreztem magam, mint egy elárvult dzsungelbéli virág, akit kiszaggattak a vízben bő földjéből, és belenyomtak a sivatag forró, száraz homokjába....
A második héten fogalmazódott meg bennem, hogy mit kell tennem. Bizonyítanom kell, hogy attól, hogy megbuktam, még nem vagyok teljesen hülye!
Ezt kell tennem, minnél többet nyújtani, erőm felett teljesíteni...
Most, holnapután a negyedik hét kezdődik. Az új osztállyal egyre jobban kijövök, már most beszereztem 4db 5öst irodalomból.....
Haladok affelé, hogy újra az a kiegyensúlyozott, karizmatikus személyiség legyek, aki voltam...
És tudom, fájni fog, ahogy a barátaim elmennek, de amiben tudom, segíteni fogom őket, hogy legalább Ők boldoguljanak.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat