Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Esztylicious naplója


Tequilla [286849 AL], gazdája Esztylicious
2007-10-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/286849
2007-10-04

Ma volt a Jósvafői osztálykirándulás.
A reggelem valami borzalom volt. 3kor keltem, a 4.15ös busz késett, szal várhattam egy csomót félkómában a buszmegállóban, hogy jöjjön a barcikai járat.
Mikor végre felértem barcikára (és gyalogoltam egy csomót a tecsotól a BVKig) több osztálytársam is ott volt már.
Akkor derült ki, hogy az osztályfőnök hülye, mert nem 5.30kor megy a busz, hanem 7.30kor.
Amikor végre megérkezett a busz, az 6 kirekesztett, Barbi, Szandi, Pityu, Niki, Adrián és én hátul foglaltunk helyet. (nem szószerint vagyunk kirekesztettek, csak mi vagyunk a lázadók, a többiek meg vakon engedelmeskednek bárkinek és bárminek). Az úton különösebben nem történt semmi, tömtük a fejünket,és hallgattuk, ahogy Adrián veszekszik az egyik csajjal, hogy a Lada jobb e, mint "Marcsa, a gépsárkány". Az út uccsó 10 percében zenét bömböltettünk a telónkon, és térerőre vadásztunk (sikertelenül, mert a hegyekben nincs :P).
Nah végre megérkeztünk Jósvafőre. Le a buszról, máris rágyújtottunk egy cigire. A buszmegálló egy kisbolt mellett állt meg, ami mellett volt egy játszótér. Az ofő elindult sétálni az osztályal, mi 6an pedig maradtunk a játszón. Adrián és Pityu bementek a boltba sörért. Leültünk az egyik faasztalhoz a játszón, és miközben a sulee legdurvább pletyóját elemeztük, szépen beszűrtük a sört. Persze én nyertem, én voltam a leggyorsabb :D
Már messziről hallottuk, hogy jön az osztály. Nekem nem kellett izgulnom, a söröm már rég elfogyott, szóval a lebukási rizikófaktor számomra megszűnt létezni is.
Ok, nem buktunk le. Elindultunk az osztályal a kúriára, ahol az a hülye vetélkedő zajlott.
Ott csapatot kellett szervezni. Persze Barbi, Pityu, Adrián és én egy csapatba szerveződtünk, hozzánk csapódott még két f*sza csaj, Szandi és Niki is.
A csapadszervezés után nevet kellett választanunk. Mi lettünk a Turbó -Rágók. (ez elég jellemző név ránk :) Adrián kinevezte magát "Győzelemre Vzeteő Hadvezérnek"
Az első, vetélkedőn kívüli ún. "kihívás a lovaglás volt". Nah, a vmi katasztrófa volt. Én (nem akarock nagyképűskön) jó lovas vagyok. Hucul lovak vannak a kúrián, amiknek marmagassága 140 cm. Vagyis elég kicsik. Két kis kört kellett menni, úgy, hogy vezették a lovat. Szal nem volt egy nagy cucc. Adrián, Barbi és Pityu letudták. Én nem akartam menni, merthogy enegm ne vezetgessenek holmi lovasoktatónak kinevezett lovászok, hisz én TUDOK lovagolni. Amikor meghallotta a lovász, nekem megengedte hogy egyedül lovagoljak. Én felpattantam, és kengyel nélkül, egykezes szárfogással levágtáztam pár kört. Amikor leszálltam, minden osztálytársam megtapsolt :) Az osztályfőnököt a szívroham kerülgette. Tudja hogy tudok lovagolni, de hogy kengyel nélkül egykézzel... ez kicsit sok lett neki. Már akkor is csúnyán nézett rám, de azért büszke volt, hogy van egy tanítványa, kit nemcsak a net és a játékterem érdekel, hanem vmi "szép sport" is.
Jó, ok, a többi csapat bénázására nem voltunk kíváncsiak.
Elindultunk az első feladatot megoldani, úgy hatan. Az első oasmi volt h állatokat kellett kontinensenként besorolni, élőhely szerint. Azon vesztettünk 4 pontot.
A következő feladat madárfelismerés volt. Az egész jól ment. 34 pontunk lett. Az ucsó feladat vmi teszt volt, amihez ki kellett másznunk az erdőbe. Nah, mondanom se kell, azt elrontottuk rendesen.
Visszamentünk a kúriához. Beültünk a hintóba. Adrián és Niki elkezdtek verekedni, melynek következtében Niki karjai csupa véraláfutásosak lettek, Adriánnak pedig folyt a vér a kezeiből.
Ott hülyültünk egy fél órát, meg kellett várni a többi csapatot is.
Adriánt majd' megölte az ideg, amikor megtudta, hogy a stréberek csapata több pontot győjtött össze, mint mi.
Végül is holtversenyben a másodikok lettünk. Egséz jól teljesítettünk.
Ezek után meg kellett néznünk egy unalmas filmet. Nemtom miről szólt, nem azzal voltam elfoglalva. Adriánnal gusztustalansági versenyt rendeztünk. Folyt a megrágott szendvics, a csula, az üdítő, minden... Nem részletezem, nagyon undi volt.
Akkor vége lett a kötelező programnak. Az ofő kitalálta, h menjünk gyalog át Jósvafőről Aggtelekre. Ezt meghallva, Pityu bement a boltba, hozott még sört. Indulás előtt az ofő a lelkünkre kötötte, hogy maradjunk együtt, kettesével stb.. a szokásos duma.
Mi persze az elő kanyarnál elkezdtünk futni, hogy lehagyjuk Őket. Azok elkezdtek énekelni meg ienek, erre meg mi nem voltunk kíváncsiak.
Egész úton marhultunk. A fiúkkal köpködtük egymást, beszélgettünk, marhultunk. A fiúk felfutottak vmi hegyre is, hogy behúzzák a felesüket. Én addig Barbival marhultam. Aztán elérkeztünk a Vörös tóhoz. Ott megálltunk egy kicsit. Amíg az osztály lent örült a nagy büdös mocsárnak, amit tónak nevezett el valami elvetemült, mi kíírtuk a 32es kilométerkőre hogy "várjatok meg!" -hogy miért pont ezt, nem tudom.
Aztána fiúk találtak valami jukat az árokban. Oda elbújtak, amíg ki nem jött az osztály a mocsárból. Jöttek nagy nyugodtan, a srácok meg ökölnyi köveket dobáltak a lyukból. Az egyik tanárt majdnem fejbeküldték :D
Aztán
-gyalogtúre (trambulin)
-busszmegálló
-kérdezősködés
-nincs trambulin
-punnyadás, sörözés suttyomban amíg a többiek örültek a semminek
-pityu okádik :)
-hazaút
-suleeba pisilés :P
-hazaút



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat