Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gombika naplója


Csillagszemű junior [16483 AL], gazdája Gombika
2008-02-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/16483
2008-02-23

Hmm..mostmár érdekes lesz írni..mert tudom,hogy elolvasod.De nem baj,én szeretném így.Csak mostmár jobban figyelem mit írok,ami viszont nem túl jó mert nem biztos,hogy azt írom amit gondolok.De azért igyekszem.Pl. itt ez a tegnapi nap (a péntek).Ami ugyebár ugyanolyan fos volt mint a többi.Mert..mitől lett volna jobb?! Értem én,hogy Kell..de..Mit ér ezer kimondott szó ha nincs tett amely bizonyítaná? Ez már ismerős ugye? De komolyan.Ez így nem megy..nekem nem.Ketten rúgtok belém két oldalról.Nem érted? Elmagyarázom.
Ő alapból bunkó,mint ahogy te is láttad.Ott rúg belém ahol tud.
Te meg.. avval ölsz,hogy nem teszel semmit.
Mert mondhatsz bármit..lehet igaz is..de attól nekem nem lesz még jobb.Nekem most az kellene hogy hozzád bújjak,hogy megcsókolj,hogy érezzem érek még valamit ebben a rohadt helyzetben.Nem azt kérem,hogy kiabáld ki a világnak...elég ha csak én tudom.De most nem tudom..nem érzem..pedig ha KELL(ek)...tudom,hogy nehéz..nekem sem könnyebb..sőt!
Aki látja úgyis azt lát bele amit akar.Most mondhatnám,hogy leszarom mert tényleg nem érdekel.De tudom,hogy téged igen..és ez jobban közénk áll mint gondoltam.De nekem most kellesz..nem fél év múlva..ilyen nincs...Szeretlek de csak majd egyszer..valamikor?? Ez a legnagyobb marhaság.Ha érzel valamit,azt most érzed nem? Nem fél év múlva fogod! Én most szeretlek..hát most kellenél.Ennyi.Nem tudom még ,hogy magyarázhatnám el..úgy,hogy azt értsd amit mondani szeretnék! Persze megint nem úgy fog lejönni..tudom.Érzem. Mára ennyi..majd holnap....(azért arra kíváncsi lennék szerdáig el fogom-e ezt mondani szóban,mert szeretném,de 90%-ig biztos vagyok benne,hogy nem fog összejönni...megint nem)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat