Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gombika naplója


Csillagszemű junior [16483 AL], gazdája Gombika
2008-02-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/16483
2008-02-26

Kedd:Hát igazán nem is tudom mit írjak..minek van még értelme? Tegnap valahogy rohadtul ráéreztem,hogy amit délután írni fogsz az megint nem lesz valami jó nekem.Lehet lottóznom kéne!
Védőangyal.Hát igazából ez olyan megfoghatatlan valami.Mert mitől tudnálak én megvédeni?Hogy ne csinálj hülyeségeket?Nem hiszem hogy annyira hallgatnál rám..meg valószínűleg ki sem kérnéd a véleményemet..merthát végül is ki vagyok én..senki.
Az meg,hogy ezért nem tudnál lelőni:)) ez jó..aztán meg két mondattal később éppen ölni készülsz..
Tényleg nem tudom mit írhatnék még..az elmúlt pár napban már mindent leírtam..és attól hogy most megint lapátra teszel mint már jópárszor..az érzéseim még nem fognak változni..legfeljebb jobban fog fájni.
Igazából egy csomó dolgot nem mondtam még el..de mostmár lassan érvényét veszti..mindjárt este 11 nem is jut semmi értelmes már az eszembe.
Igazából nem vártam tőled nagy dolgokat...azt sem tudom hogy kezdődött ez az egész.Eleinte csak úgy gondoltam talán lesz pár jobb napom,aztán mindenki megy tovább.Aztán szép lassan egyre fontosabb lettél...a nyár..a minden napos smsek..meg hogy majdnem minden nap ott voltál..egyre jobban vártalak.Igazából jó sok időbe telt mire saját magam előtt is tiszta lett hogy ez már több mint barátság...legalább is a részemről.
Aztán a sziget..az a bakancsos este..már akkor gyilkoltál pedig nem is tudtál róla.Aztán...nem is tudom.Utánna már csak a koncertre emlékszem..arra a rohadt hideg hajnalra a kocsiban..meg a gyomoridegre:)
Onnantól kezve pedig..a folyamatos kellesz-nem kellesz harc.Eltelt 4 hónap és még mindíg nem tudjuk mi lenne jó..illetve én tudom ...de hogy magyarázzam el? Én nem azt kértem hogy legyél szerető (utálom ezt a szót) csak annyi kellett volna hogy ....hogy...istenem de kurva nehéz ez...ha azt mondod hogy..ha nincs már Csabi akkor kellesz..vagy mittomén..csak valami kézzel fogható választ...
De te még most sem tudod..ígyhát inkább ölsz.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..most megint úgy tűnök mint aki vádaskodik..pedig eszem ágában sincs..
Na jó asszem befejezem..már nincs értelme akár mit is írok..VESZTETTEM.



Most bőgök!Legalább ez összejött.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat