Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gombika naplója


Csillagszemű junior [16483 AL], gazdája Gombika
2008-02-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/16483
2008-02-24

Szja!
Hát most nem is tudom hol kezdjem.Visszaolvastam a tegnapi írásomat..amit persze még azelőtt írtam mielőtt olyan csodásan sms-eztünk volna.És most azt érzem,hogy amit leírtam tegnap az ma már lehet hogy nem is létezik.Mert: nem tudom mi volt tegnap..illetve de..ki voltam bukva..elég rendesen..persze,hogy nem téged akartalak bántani..de a legtöbbször azt bántjuk akit szeretünk..és félek,hogy elég rosszul sült el az egész.Azt mondtad majd holnap írok.Most holnap van (vasárnap 15.05 perc) de még nem írtál.Ami lehet,hogy jó is mert félek,hogy nem sok jót fogsz írni..és nem vagyok most sem annyira toppon,hogy kibírjam ha ölsz.Nem tudom.Azt tudom,hogy amit eddig éreztem az nem múlik el úgy sem...de félek is..tőled..meg attól,hogy most nagyon elcsesztem.De persze az is lehet,hogy nem.
Voltam ma otthon.Anyu rámnézett és azt mondta:"Gyere haza,nagyon rosszul nézel ki.Pakolj össze és gyertek el.Épp itt van már az ideje."
Hááát..nem tudom.Menni azt kellene..de nem akarok haza.Már sehogy sem jó.Mostmár ha egyedül maradok az sem érdekel.Ennél már az is sokkal jobb lenne.Asszem,megnyugodnék egy kicsit.Talán.
De itt vagy te..nem akarlak elveszíteni.Ezt biztosan tudom..viszont semmi mást nem.Igazán küldhetnél már egy nyamvadt sms-t hogy tudjam,hogy most mi van.Hogy mi maradt meg benned a tegnapiból..mert tudom,hogy nagyon szarul jött le minden,de hidd el én nem téged akartalak vele bántani.Eszembe sem jutna.Annál sokkal többet jelentesz nekem.De talán pont azért.
És most annyira tudom,hogy megint jár az agyad:)
Mert ha kicsit komolyabb dolgot írok akkor mindíg beindul a védekező reflex..és kb.valami olyasmit gondolhatsz most,hogy....ááá én nem akarok semmi komolyat tőled,meg,hogy nem is tudom még mit akarok..meg mit gondol ez már megint..:))
Igazából azt gondolom amit te is írtál már,hogy ha nem nyírnánk egymást folyton akkor jó kis páros lennénk mi ketten:)
Csak ilyenkor én is agyalok ám.Mondjuk most pont azon,hogy miért nem írsz már??:) Mert ilyenkor persze egyből az jut az eszembe,hogy neked ez az egész semmit nem jelent és ilyenkor hajlamos vagyok elszomorodni és megint csak egy csomó hülyeség fog az eszembe jutni mint tegnap..aztán persze megint rossz kedvem lesz és halálra fogom magam sajnálni.
Na tessék..már kezdődik is..mostanában a manám elég gyorsan elfogy..mondjuk nincs is nagyon feltöltve..Írj már valamit könyörgöm!!!!
Na..most így visszaolvasva olyan vagyok mint valami hisztis kis picsa:)))Jézusom! Pedig nem igazán akarok az lenni:) De kurva nehéz mindíg tisztán gondolkodni..főleg ilyen szar helyzetben.Itt élek valakivel,akitől egyre jobban kiráz a hideg... minthogy avval lennék akit igazán szeretnék.Mert tudok én ám édes,aranyos,cuki kis angyal is lenni..ha hagyják!:) Veled tudom,hogy az lennék.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat