Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gombika naplója


Csillagszemű junior [16483 AL], gazdája Gombika
2008-02-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/16483
2008-02-25

Egy újabb hétfő.Olyan semmilyen mint a többi.A tegnapihoz még hozzáfűzve:persze írtál,csak alig győztem kivárni.De legalább nem szedted le a fejemet.Ahhoz képest,hogy te is hulla voltál egészen sikerült életet lehelned belém,evvel a kis semmilyen sms-sel is.Édes kis hulla:)
Hétfő:Ma megint úgy keltem mint az elmúlt pár napban mindíg..hogy minek is vagyok még itt.Aztán persze azt vártam,hogy mikor írsz..meg hogy mit.Az,hogy nem tudnál lelőni,jó jel:) Bár írtad,hogy majd délután megindokolod miért nem.Ki tudja jó lesz e az nekem.

Még mindíg nem tudtam kibőgni magam.Mostmár valaki igazán adhatna egy atyai pofont amitől tudnék sírni,mert érzem,hogy rohadtul kellene már.Néha nem árt egy kis sírás..levezeti a feszültséget.Amúgy rájöttem,hogy mi jó még..ha jól belerúghatok valamibe! Úgyhogy nézegetem is az ajtókat melyiket ne sajnáljam annyira:)
Igazából ma semmi különös nem történt még,csak egyszerűen nem érzem itt jól magam.
De legalább süt a nap.Nemtom ez miért jó nekem de növeli egy kicsit a manámat is:)
A tegnap este viszont elég sokat elvett belőle:((
Egyszerűen már kiráz a hideg ha hozzám ér.Marha jó,hogy meg kell erőszakolnom magam,hogy lefeküdjek vele.Gőzöm nincs ezt most miért írom le neked..gondolom mennyire érdekelhet.
Mindegy.Szóval ma még semmi egetverően rossz nem történt..remélem te sem fogsz hátbatámadni ma semmivel.Hiányzol! Néha olyan mintha már valami részem lennél és ha sokáig nem látlak..........ááááh nem is tudom.Most megint olyan hülyén érzem magam,mert még mindíg nem tudom mit is jelentek én neked.Így meg elég nehéz leírni amit gondolok erről az egészről.Na..talán majd holnap.Szja!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat