Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Puszedli naplója


Lilian Letherdie [96544 AL], gazdája Puszedli
R.I.P. Botlee

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/96544
R.I.P. Botlee

Megint azzal fogom kezdeni hogy rég írtam, mert tényleg rég volt már az is, hogy egyáltalán teveclubra feljöttem, eddig a tevém is le volt fagyasztva.
Ami eddig történt velem:
Először is leérettségiztem végre (már júniusban megkaptam a bizonyítványom). Most szeptember van, nem kezdtem el továbbtanulni, mivel se pénzem nincs rá, a másik pedig hogy már nagyon értelmét sem látom az egésznek. Jelenleg munkát keresek, de eddig nem jártam szerencsével. Voltam már egy-két állásinterjún, de egyik sem jött össze, mivel nincs még 18 évesen több éves munkatapasztalatom. Szóval érdekes egy világ ez....

Viszont ami a legrosszabb dolog ami az utóbbi időkben, sőt talán egész életemben történ velem, hogy elveszítettem a bátyámat, Kiss Sándort (Botlee-t). Munkából hazafelé jövet egy tragikus baleset áldozata lett.
1983 július 7-én született Pécsett, és 2008 augusztus 1-én halt meg Budapesten. 25 éves volt.

Sajnos a nővérem nyuszija, Bobó is meghalt azóta, aki szintén nagyon hiányzik.

De hogy valami jót is írjak, 2008 március 31-én el tudtam menni a kedvenc együttesem, a Good Charlotte koncertjére. A koncert fantasztikus volt, emellett még autogrammot is kaptam a tagoktól, és még egy jelentéktelen mondat erejéig beszélgetni is tudtam velük!
És még az sem elhanyagolható hogy láttam Paris Hiltont, akinek bemutattam a középső ujjamat (ezzel kifejezve az általa vélt rajongásomat), és látta (szerintem).

Lényegében ennyi!
Na megyek



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat