Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Puszedli naplója


Lilian Letherdie [96544 AL], gazdája Puszedli
Érd

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/96544
Érd

A múlt hónapban elköltöztünk Érdre, összeköltöztünk a nővéremmel, az ő vőlegényével, ja és apámat is hoztunk, mert még nem sikerült találnunk neki egyetlen olcsó öregotthont se. Na jó, az utóbbi csak vicc volt, nem is akartuk beadni őt semmilyen otthonba ;)
Természetesen az állatok is összeköltöztek, így az én Puszedlim mellett van még két másik macska, Mici és Mázli, Riki mellett még egy kutya, Bill és egy nyuszi, Zizi. Szóval kijelenthetjük hogy egy állatkert van a házunkba. Lehet hogy belépőjegyet is kérek ezentúl ha jön valaki hozzánk, elvileg az állatkertek ma már nem ingyenesek.
Ebben a pillanatban mindkét kutya itt pihen a szobámba, Bill állandóan fingik, de lehet hogy Riki csinálja, nem tudom, a lényeg hogy nagyon örülök neki.
Jelenleg munkát keresek, de nem jártam eddig túl nagy sikerrel, főleg ha azt nézzük hogy a gazdasági válság meg minden egyéb szar miatt inkább küldik el az embereket minthogy alkalmaznák őket.
Még mindig amondó vagyok hogy elmegyek ebből az országból, de most már nem vágyom annyira Kanadára mint régen, mer megtudtam hogy hogyan lehet oda kijutnom. Na ezt majd egy későbbi blogbejegyzésben közlöm, de most mennem kell.

xoxo



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat