Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Puszedli naplója


Lilian Letherdie [96544 AL], gazdája Puszedli
Galléros Riki

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/96544
Galléros Riki

Az állatorvos ma már nem olcsó mulatság.
Rikinek, a kutyámnak sérvet találtak, és emellett kasztrálni is kellett, jó drága is volt a műtét, több mint 50ezer forint, de hát Rikiért bármikor eladósodunk.
A seggénél van a műtéti seb, amit nem szabad rágnia, ezért egy baromira nagy gallért kellett ráadni, amit egy mozdulattal leszed mindig. Megpróbáltuk még azt is hogy nem a nyakörvére tesszük azt a gallért, hanem egy kötéllel tesszük fel a nyakára (no, nem kell most akasztásra gondolni XD), de az sem jött be. Ma Zoli, fúrt egy új lyukat a nyakörvén, hogy szorosabban legyen rajtam és ez bevált, nem tudja leszedni.
De Riki nagyon rafinált, ugyanis mindent megtesz hogy mi szedjük le róla a gallért. Aminek csak lehet, nekimegy, úgy tesz mintha nem látna ki belőle, na és minket is folyton lökdös vele, hátha mi előbb megunjuk.

Jelenleg még mindig itthon vagyok, Rikit nem lehet egyedül hagyni a házban, mert ugat ha egyedül van. Egyszer kb 20 percre itthon maradt, és amikor apámmal jöttünk haza, a szomszéd kurva már ott állt a kapuban, és elkezdett vernyákolni hogy nem bírja idegekkel hogy ilyen hangos ez a kutya (mellesleg az egész környéken a mi kutyánk a leghalkabb). Egyébként többen is mondták hogy az a nő dilis, mindenki utálja, úgyhogy nem kell foglalkozni vele. De sajnos így se lehet otthon hagyni több órára, mert ha kizárjuk a kertbe, megfázik, de ha bezárjuk, akkor meg a házba sz@rik.
Ezért nem tudok elmenni még dolgozni sem, mert a kutyával kell otthon maradni.
Nagyon szeretem a Rikit, de sokszor elegem van belőle hogy folyton nekem kell vele otthon maradnom, és ezért nem tudok már hónapok óta szinte sehová elmenni.
Közben meg mindenki azzal baszogat hogy miért nem járok bulizni, miért nem tanultam tovább, miért nem dolgozok meg stb, hát ezért nem vazze. Annyira idegesítenek ha elkezdenek okoskodni, és amikor már a 300. embernek kell elmagyaráznom hogy miért vagyok otthon mindig, akkor már idegbeteg vagyok.

Na most megyek

Xo



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat