Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Stefano naplója


Johnny Test [239016 AL], gazdája Stefano
ha már /jan.7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/239016
ha már /jan.7.

ha már megfogalmaztam & leírtam.. nem hagyom veszni

az életem utóbbi évei nagyon zavarosak..még számomra is. mikor gimibe mentem, csak a számítógépek érdekeltek, azt hittem vmi számtech guru leszek.. de végülis volt a gimiben 1 nagyon antipatikus informatika tanár (ha késtünk óráról, egyből mailben küldte a listát az ofőnek.. meg nem hagyta h órán játszunk a gépeken, stb) és emelett volt 2 rendes testnevelő tanárom. de ezek nem h rendesek, jó arcok, tisztességesek (nem az a pedofil fajta) hanem egyszerűen...nem találok szavakat..és megváltozott az életem..azóta rendszeresen sportolok, mindenfélét..de a labdajátékok a kedvenceim.. semmiben nem vagyok nagyon jó, de mindenhez értek..azt hiszem =)
tavaly érettségiztem tesiből, emelt szinten 5ösre.most pedig elsős vagyok a testnevelés egyetemen.. mikor jelentkeztem, már tudtam h nehéz suli, meg sokat kell tanulni, szal most inkább nem is panaszkodok róla..
csak egy picit: marha sok tanulni való van az edzések mellett.pfú..
de szeretem ^^ <3
ezenkívül még annyit érdemes tudni rólam, h minden hülyeségbe belevágok, h több mindenhez értsek. van egy barátom, aki erről listát vezet, h mindig elmondhassa mennyi dologba belekezdek és nem fejezem be. sajnos igaza van, mert télleg mindent hamar megunok, semmit nem fejlesztek tökéjre, csak értek hozzá.. először gimiben elkezdtem labdazsonglőrködni (focilabdával, ezt most 'freestylefoci'nak hívják) akkoriban kezdődött a barátom listája, mert a suliban a focisták közt én terjesztettem a dolgot.. akkoriban még sokat gépeztem, órákat töltöttem el lövöldözős játékokkal, ez is felkerült a listára. majd egy éve kezdtek el érdekelni a bűvészek. utánajártam a dolgoknak, megtanultam pár egyszerű kártyatrükköt..megszerettem a dolgot, tovább tanultam és gyakoroltam. (jó, jó, elismerem h Rodolfó nagyon tehetséges, ügyes, stb, de az ő 'kiszámolós', matematikán alapuló kártyatrükkjeinél, már látványosabbakat tanultam meg bűvészismerőseimtől) fantasztikus az az érzés, mikor egy jó produkció után csak áll a közönség tágra nyílt szemekkel..gondolkoznak..tudják h csalok,de nem sejtik hol xD
régebben is látvánosnak tartottam a rubikkockásokat..öhm. kocka-rakás-közben =) de miután egy bűvésztalálkozon, összeismerkedtem egy rubikossal, megfogadtam, h megtanulom ezt is (a lista közben bővül).. ősszel addig néztem youtube-on a kockarakós videókat, hogy találtam egy tökérdekes szórakozást (dice stacking) a lényeg az h szükség van egy pohárra, és legalább 4 darab dobókockára.. meg kell fogni a poharat, szájával lefelé, és ugy kell elsuhintani az asztal felett, h egy dobókockát felkapjunk vele, jobbra-balra suhogtatva, irányváltoztatáskor meg kell dönteni, h a kocka ne essen ki alul, az összes többi kockát is fel kell venni egyesével, és végül a poharat úgy kell megállítani az asztalon, h a sok dobókocka egymáson álljon alatta.. (biztos nem érted ahogy leírtam..=P youtube: dice stacking) beletelt némi időbe, míg ráéreztem h kell tartani és lengetni a poharat fél kézzel, de sikerült.. mostmár simán egymásra pakolok vele 4 dobókockát.. még megtanulom valahogy cifrázni a dolgot, és énis feltöltök videót a netre =D
majd, kicsit később.. azt majd el felejtettem h december közepén, lementem edzeni a konditerembe..éshát ülök a földön két széria között.. egyszercsak a kezemre ejtettek egy 5kilós tárcsát :S eltört az 5.kézközépcsontom. hétfőn veszik le a gipszet (még 6 nap) aztán egy kis kéztorna h rendbejöjjön teljesen, és folytatom a hobbikat.

(omg! nem gyakran szoktam így kiönteni a lelkem :$ de mostmár kellett, talán mert egy ideje nincs barátnőm:( ...de ha már ennyit írtam magamról, azt hiszem belefűzöm az önéletrajzomba is :))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat