Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Brigitta naplója


Risha [232796 AL], gazdája Brigitta
Horoszpókom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/232796
Horoszpókom

bak (12. 22-01. 20)

jellege: föld
harmonikus színe: sötétzöld, khaki, fekete
drágakő: onyx
uralkodó bolygó: szaturnusz


a bak kitartó, törekvő, becsvágyó, mélyen gondolkodó, melankolikus, fegyelmezett, alapos, tartósan gyűlöl, tartósan szeret, filozofikus, nyers, elutasító, állhatatos, gyanakvó, szívós, kitartó, aggodalmaskodó.

e jegy szülötte vérbeli konzervatív, a hagyományok és a szokások nagy súlyt képeznek életében. befolyásolja a közvélemény, az általános elvárás. nem szereti a gyors változásokat, a futó ötleteket. kötődik a kialakult, állandó dolgokhoz, legyen az élete része vagy egy fennálló világrend. a változásoktól, az újtól, a reformoktól tart. a bakot az különbözteti meg alapvetően a többi jegytől, hogy meghatározza őt a helyzet, amelybe született.
a bakban erős a becsvágy, mindenképpen el akar érni valamit az életben. az egyenruhások között sok bakot találhatunk, mert nagy jelentőséget tulajdonítanak az e módon akceptált eredményeknek. a bak szülött számára a könnyen elért dolgok, véletlenül megszerzett előnyök nem kielégítőek, ő azt értékeli igazán, amelyet saját munkájával ért el.
hosszútávra tervez, évekre, évtizedekre előre elképzeli az életét, sőt sokszor egy cél elérését határidőhöz is köti. ezért gyakran tud hideg és számító karrierista lenni. döntéseiben alapos és megfontolt.
a bakra sokszor jellemző, hogy az élet nem kényezteti el. általában kevés támaszt kap, mindig a maga lábán kell megállnia. talán ezért olyan reális és józan. sokszor érzi úgy, hogy a világtól fal választja el, nem tud igazán belefolyni az élet menetébe. kívülállónak érzi magát, ezért sokszor befeléforduló és melankolikus. komoly gondolkodású és zárkózott, érzelmeit nehezen fejezi ki. szereti, ha mások felett uralkodhat.
olyan munka ajánlott számára, amely biztos és stabil, de garantált a lassú felfelé jutás. a munkában hasznosítható tulajdonságai a komolyság, elfogulatlanság, megbízhatóság.

szerelemben jól kijön a föld jegyekkel és a rákkal.

>karaktered<
vibrációid a "4" számot idézik. erősséged a praktikusság és pontosság. szakszerű, rendezett, összeszedett, becsületes, komoly, nagyszerű, szorgalmas, türelmes és takarékos vagy. amibe belevágsz, azt teljes szívedből csinálod. rendkívül kötelességtudó vagy. akkor érzed jól magad, ha a saját lábadon állsz. az otthon sokat jelet számodra. tanulj meg pihenni és ellazulni!

>számegyezés<
ha 6-os számúakkal élsz, akkor a nyugalom tengere vesz majd körül. sikeres üzleti és magánéleti kapcsolatod lehet 1-es és 8-as számúakkal. elfogadható kapcsolatod lehet 3-as számúakkal, de vigyázz. a mély víz alatt kövek rejtőzhetnek.

>neked való foglalkozások<
javasolt tevékenységi kör: komercmāksla, ingatlan, kereskedelem, oktatás, menedzsment, professzionális orientáció, technika, cégvezetés, dokumentáció, gépészet, gyártás, bútorgyártás, felfedezések, katonai szolgálat, vállalkozás vezetés. pozíciók: építész, szervező, közgazdász, statisztikus, professzor, oktató, igazgató, könyvelő, tudós, orvos, sebész, kémikus, gazdálkodó, zenész, beszerző, élelmiszer szállító, geológus, biológus, archeológus, földtulajdonos.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat