Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Amanda Taylor-Baker naplója


Cameron Parker [296429 AL], gazdája Amanda Taylor-Baker
2009-02-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/296429
2009-02-20

Hööö...

Nagyon szeretem az idézeteket, mert csak. Persze nem az unalmas, mindenki által folyton hangoztatott idézeteket, hanem a ritkábban hallott és sokkal több bölcsességet tartalmazó mondatokat! :) Az is igaz, hogy sokszor cserélem a kedvenceimet, de van olyan, ami már jó sok éve az életem része, mert tényleg nagyszerű gondolatok. Most a jelenlegi favoritokat írom ide, amik az aktuális állapotomat és minden egyebet kifejeznek.

Vannak, akik megijednek attól, hogy másként is élhetnének, és attól, hogy a világ mégsem annyira szar. Vannak, akik úgy hozzászoknak a dolgokhoz - még a rossz dolgokhoz is -, hogy nem mernek változtatni. Az ilyen emberek feladják. És ha ők feladják, mindenki veszít.( A jövő kezdete c. film)

Messze fenn a napsütésben vannak a legmagasabbra törő vágyaim. Lehet, hogy nem érem el őket, de felnézhetek, láthatom, hogy milyen szépek, hihetek bennük, és megpróbálhatom követni őket. (Louisa May Alcott)

Bennem nagyon lassan hűlnek ki a dolgok... Ez boldogságom és megvertségem titka. Emlékeim örökkön izzó kemencéjébe mindig be lehet dobni egy remény élesztőjétől megkelt kenyeret, hogy ropogósra süljön. (Keszei István)

A szív lassú halállal hal meg. Egyenként hullajtja el a reményeit, miként a fa a leveleit. Mígnem egy szép napon elfogynak. Nincs remény, nem marad semmi. (Arthur Golden)

Sokszor szeretsz olyat, aki nem is sejti érzelmeidet, és mégis oly` hű maradsz hozzá, mintha szerelmed viszonozva lenne.(Blaise Pascal)

Ha elúszott a hajó, csak a bolond úszik utána. Én világéletemben bolond voltam. (Nagy Hal c. film)

Szeretném hinni, hogy az élet nem olyan folyó, amely döglött halként sodor magával bennünket. (Arthur Golden)

Minden nap megszűnik valami, amiért az ember szomorkodik, de mindig születik valami új, amiért érdemes élni és küzdeni. (Hérakleitosz)

Mindegy, hol vagy és mikor látlak. Ha életemben csak egyszer, akkor is szeretlek. Nem kell veled élnem, nem kell naponta látni, érinteni, ölelni, simogatni téged. Elég, ha megpillantlak a vonatablakban. Vagy még annyi se kell. Csak tudni, hogy vagy. (Müller Péter)

És a legeslegkedvesebb idézeteim a csodálatos és megismételhetetlen Camerontól:
A szabadságot annyira magától értetődőnek vesszük, hogy nem is értékeljük az élet apró örömeit!

Csak egy dolgot bán meg az ember, amit nem tesz meg.

Ha ketrecbe zárnak, nem áll meg az idő.

Az ember érzi, ha jön a halál, mert élesebben emlékszik mindenre, mint amikor megélte.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat