Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Amanda Taylor-Baker naplója


Cameron Parker [296429 AL], gazdája Amanda Taylor-Baker
2009-03-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/296429
2009-03-16

Ggyyyóóó!

A tegnapi kirándulás majdnem minden erőmet elszívta! :) Azért maradt még némi, ha másra nem is, izomlázra és zsibbadásra még jutott belőle. Ez is jobb, mint a semmi, na meg inkább ez fájjon, mint a szívem vagy a lelkem!! De jó, K-ról nem hallottam már két napja! Vagyis nem láttam, nem beszéltem vele :):), se semmi hasonló! Mert hallani hallok ezt azt, és szoktam is beszélni róla, vagy ami még rosszabb, álmodni, meg gondolni rá!!!
Úúúúúúúúúúúúú, de nagyon úúúúúúúúúúúúúú!!!!Nem hittem, hogy egyik napról a másikra elmúlna ez a valami,egy kicsit reméltem azért, hogy könnyebb lesz, de csak most látom, hogy még előttem van a neheze!! Az van csak ám, neheze!! :( Kerülni a többieket, nem beszélni a közös barátokkal, nem menni a klubba, nem keresni őket, és ami a legrosszabb, nem vigasztalhatom meg azt a makit, és nem beszélhetek vele (mert nem akarok több fájdalmat okozni magamnak:'( ), és azért mégiscsak jó volt minden, akkor is ha most szörnyű!!
Annyira rossz csak ülni itthon és bámulni magam elé, és arra gondolni, hogy alig egy hete mennyivel másabb volt minden!!De ki kell bírni, magamért, és azért, hogy ne fájjon és minél előbb múljon el, minden rossz és minden, ami kínoz!! Ha netán hiányzom is valakinek, csak ideszól nekem, hogy szüksége van rám, beszélgetni akar velem vagy akármi!! Tudom, hogy a többiek keresnek majd, ők hamarabb lépnek, ha kíváncsiak rám, ha nem akkor... akkor ők sem érnek semmit!!!Ez van! :( Viszont akkor lesz igazán könnyű az egész!! :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat