Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Amanda Taylor-Baker naplója


Cameron Parker [296429 AL], gazdája Amanda Taylor-Baker
2012-10-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/296429
2012-10-18

"A szeretet két ember között azt jelenti, hogy a másik öröme, jó érzései (...) fontosabb, mint az enyém. A szeretet lemondást jelent az önző, egocentrikus életvitelről. A szeretet szívesen vállalt áldozatokkal jár utólagos számlabenyújtások, megbánások nélkül. A szeretet - ha már megszűnt is - visszaragyog a múltból, mint az élet legfontosabb ajándéka. Még egyszerűbben: a szeretet annak az öröme, hogy a másik a világon van."

Ha szeretetet adunk, rendszerint sose kapunk vissza belőle. Nem ugyanannyit, vagy csak egy nagyon keveset, hanem semmit, SEMMIT!!! Lehet túlszeretni, lehet nagyon szeretni, lehet rajongani, imádni, kedvelni és bármi egyéb. Ezt nem lehet nem észrevenni. Ám vannak akik képtelenek meglátni ezeket a dolgokat vagy csak szimplán érezni. Pedig nekem tényleg az számított, hogy az emberek érezzék: fontosak nekem, szeretem őket és azt akarom, hogy jól érezzék magukat, legalább egy picike időre!!! Aztán egyszer csak elfogy, elmúlik, elszáll és hirtelen megszűnik minden pozitív érzelem, a helyén csak az üresség, a fájdalom és az újabb csalódás lesz. Ez átfordul dühbe, haragba, lemondásba, és rövid időn belül semlegességbe. A normális érzelembe!!!!! Ezt persze mindenki észreveszi, már mindenki látja hogy semmilyenek vagyunk, és furcsamódon elkezdenek kritizálni, úgyanúgy, ahogy a szeretetünk alatt. A szar dolgokat mindig észreveszik az emberek!!! A jót meg nem tudják értékelni!!!! Az ember egy rohadt önző állat!! Mostantól én is az leszek. Jelenleg van 3+1 ember akit nem lökök el magamtól, de az összes többit igen!! Elegem volt!! Betelt a pohár!!! Már nem akarok másoknak semmit sem adni, sem jó szót, sem mosolyt, szeretet és rajongást meg pláne!!!!!! VÉGE!!!

"Néha hajlamosak vagyunk kétségbeesni, mikor a személy, akivel törődünk, elhagy... de az az igazság, hogy ez nem a mi veszteségünk, hanem az övé, mert ő veszti el azt az embert, aki soha nem mondott volna le róla."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat