Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dave naplója


Miss békuci [125036 AL], gazdája Dave
2009-03-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125036
2009-03-09

lassan itt a tavasz!!!!
Végre! Már nagyon nehezmre esik a nagy, vastag téli göncben rohangászni kint a kertben. Borzasztóan nehéz benne mozogni, a fel-, és leöltözés tortúrájáról már nem is beszélve! Aki volt már életében másfél éves, az pontosan érti, miről beszélek :S
Múlt héten kaptam egy nagyon klassz új (tavaszi) cipőt és mellé még egy baseball sapit is, mivel Nagyapa fejéről mindig leügyeskedem az övét, és próbálom a sajátomra feltenni. Ezért kaptam most egy sajátot!
Mondjuk Anyáék féltek egy kicsit, hogy nem fog tetszeni, hogy PONT jó a fejemre. Igaz, ami igaz, az sokkal izgisebb, ha lötyög. De azért szerencsére nem volt semmi gáz. Hamar megszoktam, és meg is szerettem (de azért még mindig Nagypapié a csúúúúcs!).
Míg Anyáék cipőt és sapit kerestek nekem, én az outlet személyzetét szórakoztattam (lepakoltam az összes polcot, kirámoltam vagy két tucat foci labdát.... stb). Végül a fociknál lecövekeltem, és a bolt személyzetének férfi tagjait magam köré gyűjtve (3 eladó srácot és egy raktáros fiút) hatalmas foci meccsbe kezdtünk 3 db futball labdával. Sajna Anya (az a szemérmetlen ünneprontó!!!) épp a legizgisebb résznél vett ölbe, hogy ad 1: mennünk kell, mert nem érünk haza vacsira, ad 2: a boltnak meg lassan zárnia kell, már csak mi vagyunk itt...
Nem tetszésem jeleként oltári hisztit produkáltam (mostanában egyre többet gyakorlok, így lassan már profin megy). A boltvezető néni megértően bólogatott (neki 3 éves a kislánya), a focis társaim meg 3 oldalról vigasztalgattak, hogy majd legközelebb folytatjuk. Ajánlom is!
Hát ez történt múlt héten.
A mellékelt képen épp az új sapkámban parádézok :)

puszi!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat