Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dave naplója


Miss békuci [125036 AL], gazdája Dave
2012-12-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125036
2012-12-07

Megint eltelt jó pár (hó)nap. Napról napra növök, okosodok.
Utóbbi időben fő irányvonal a SPORT lett az életemben. Ami jó, mert egészséges, és pláne jó, mert kiváló "energia levezető". Jól lehet marad még nekem így is bőven annyi, amivel cirka 3-4 felnőttet tudok száz százalékosan lekötni és foglalkoztatni magam körül (végkimerülésig). Ráadásul ők kidőlnek mellőlem, rám viszont a lehető legpozitívabb mértékben hat a folyamatos nyüzsi! Valósággal megsokszorozza az energiámat!! Ez egy írtó vicces ördögi kör!
Mert például: Nagyapa kitalálta a minap, hogy elvisz sétálni, hogy elfárasszon (ha-ha-ha!). Körbesétáltuk az egész várost a körúton (Nagyapa utólag kocsival is körbehajtott és méterre pontosan lemérte= 8 km(!)). Erre mi történik, mikor hazaérünk? Nagyapa ki- és ledől, én pedig 10 perces popsin ücsörgés után felpattanok és tornádó módjára száguldokozok a lakásban körbe-körbe, szegény Nagyapa meg nem akar hinni a szemének :) Szóval lefáradás sztornó, viszont kiváló állóképesség fejlesztő volt a túra. Részemről jöhet a 15 km-es táv! ;D Csak bírja szegény Nagyapa...
Viszont a rendszeres (és igen nagy mennyiségben végzett) sport következtében ugrászerűen nőtt az étvágyam (holott, akik követik a "blogomat" kiszűrhetik, hogy nem vagyok egy kifejezetten falánk gyerek... SŐT! :-/)
Mindjárt próbálok keresni egy idepasszoló, friss képet!
Puszi, jók legyetek és a tevézés mellett SPORTOLJATOK SOKAT!!!!!!

:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat