Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dave naplója


Miss békuci [125036 AL], gazdája Dave
2012-03-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125036
2012-03-31

Anyukám ma eléggé merengős hangulatban van (talán a hidegfront teszi... :D). Ül a számítógép előtt, nézegeti Miss békucit, aki ma ezerhatszázvalahány napos és arra a napra gondol, amikor megszülettem. Vagyis pardon: amikor Miss békuci megszületett (ami persze egy és ugyanaz, dehát ez mégis csak a kis Tevém naplója, vagy mi a szösz!).
Szóval nagyon régnek tűnik, de ugyanakkor, mintha tegnap lett volna.... :) Furi, nem?
Egy kis leltár: négy és fél éves múltam, úszok, német órára járok (mindkettőt IMÁDOM!!!!), icipicit már gör-, és jégkorizok (ezzel szemben a bringázás nem különösebben hoz lázba). Imádok mindent, ami: autó, vonat, elektromos cucc, világűr, szerelés... Imádom Jack Sparrow-t, a Toy storyt, Villám McQueent, Herkulest.
A múltkor részletes továbbképzést tartottam Anyának arról, hogyan kell CSÓKOLÓZNI... Mielőtt Anyukám magához térhetett volna az elméleti ismertető okozta sokkból, lekaptam és annak rendje módja szerint nyelves puszit adtam neki. Elképedve hőkölt hátra és magyarázni kezdte, hogy ilyet csak a szerelmének ad az ember, nem pedig az anyukájának... Erre a kezefején fejeztem be a gyakorlati oktatást :)
Szegényke azóta is vakarja a fejét és azon tűnődik, ezt vajon kitől tanultam?!?!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat