Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dave naplója


Miss békuci [125036 AL], gazdája Dave
2010-09-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125036
2010-09-16

Képzeljétek ÓVODÁS LETTEM!!!!!!!
Annyira büszke vagyok, hogy csak nnnna!
Már nagyon vártam! Az utolsó hetekben Anya már alig bírt elvonszolni a bölcsibe, mert állandóan csak az ovit emlegettem. Minden áldott reggel a kocsiban meginterjúvoltam Anyukámat, hogy ugyan vajh végre valahára már az oviba visz engem? De egészen szeptember 6-ig a válasz nemleges volt. Aztán valamikor augusztus vége felé, egyik délután Anya úgy jött elém a bölcsibe, hogy "ma megyünk a Doktor nénihez, aki ír egy papírt, hogy egészséges kisfiú vagy, és mehetsz az óvodába!"
Szépen el is battyogtunk a rendelőbe (szerencsére a délutáni rendelés este 6-ig tart). Az Doki néni tök jófej. volt neki mindenféle kütyüje (minden, ami csak egy 3 éves gyermek szemének, szájának ingere lehet...) És a végén azt mondta: minden rendben, mehet a Nagyfiú óvodába!
Majd kiugrottam a bőrömből!!!!!!!!!! Ahogy kijöttünk a Doktor nénitől (cirka este fél hat felé járhatott) csillogó szemekkel felnéztem Anyára és megkérdeztem:
- Akkor MOST megyünk az oviba?
Anya (totál megrökönyödve):
- Dehogyis Dávidka! MOST haza megyünk.
A folytatást nem részletezem. Elég az hozzá, hogy hatalmasat hisztiztem. Miért kell becsapni szegény ártatlan gyereket?!?! Miért mondja Anya, hogy a Doktor néni elenged oviba, ha aztán meg haza vonszol, ahelyett, hogy oviba vinne?!?!
De azért csak felvirradt az a bizonyos szeptemberi nap, és én izgatottan toporogtam az ajtóban, hogy induljunk már! Mikor indulunk már? Anya siess már! Legyünk már ott az oviban!

A fenti fotó közvetlenül az indulás előtti pillanatban készült rólam és Anyáról :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat