Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ReSource naplója


ReSource [97103 AL], gazdája ReSource
Carmentis karkötője

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/97103
Carmentis karkötője

Sok idõt töltöttek Galindot képzésével, míg Gotfried visszatértére vártak, Alexur, bár nem mutatta ki, egyre nyugtalanabb lett. Carmentis a fõhadiszálláson egy külön helységet rendezett be magának, ahol is a mágiával foglalkozhatott. Rengeteg könyv, õsi tekercs, különféle italok, porok, és egyéb holmik tárhelye volt ez. Carmentis gyakran említette fel egy speciális ékszerét, egy karkötõt, amit minden papnõ megkap, amikor mágussá avatják. Õ a sajátját a háborúban elvesztette; eme ékszer pedig szükséges volt ahhoz, hogy mentális erejét összpontosíthassa, és kordában tarthassa.
Alexur a régi leírások alapján úgy gondolta, talán van rá esély, hogy egy újat készítetthessen neki. Amikor minden információt összegyûjtött, ismét kalandra hívta a harcosokat. Giran fõterén ismét számos jelentkezõ gyûlt össze Alexur hívására. Egy kis késéssel meg is érkezett a tanácsos, és elõadta a megjelenteknek a következõ feladatot. Carmentis karkötõjéhez speciális anyagokra volt szükség, melyeket betûk különböztettek meg egymástól. Nem minden anyagból ugyanakkora mennyiség kellett, hiszen az „I” és a „H” betûvel jelölt anyagból 2X annyit kellett gyûjteni a megfelelõ karkötõ elkészítéséhez, mint a többi „G” „P” „R” „E” „S” „T” jelölésûekbõl. (gyk.: A HIGH PRIEST szót kellett összerakni) A kalandorok feladata korlátlan mennyiségû, ámde megfelelõ arányú anyag leadása volt, melyért azonnali jutalomként választhatóan Adenát, Manaitalt, Healing és Mana drugot, vagy Dimensional Diamondot kaphattak.
A karkötõ összerakása gyönyörûen sikerült, hiszen a kalandorok kitettek magukért és több mint 100 egységnyi anyagot sikerült leadniuk, melyet röpke 2 óra leforgása alatt gyûjtöttek össze. Alexur örömében megkérte az egyik ismerõsét, hogy további 1 hétig vegyen át a betûkkel jelzett alapanyagokból, melyekért cserébe a kincstárban található speciális áldótekercsekkel fizet Beryl, a macska.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat