Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ReSource naplója


ReSource [97103 AL], gazdája ReSource
Nemesis

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/97103
Nemesis

Az Új Adeni hadsereg nagy létszámban vonult fel az északi területeken fekvõ Hot Springs nevû dombvidékre. Akadtak köztük nagy tudású támadó varázslók, védelmezõk, nehéz páncélos lovagok, könnyû fegyveres íjászok, és tõrösök, és mindannyiuk szívében a harc tüze lobogott. Bár a Démonok igyekeztek minél észrevétlenebbül rejtõzni, Rainbow Sprins Chateau környékén mozgolódásaiknak annyira nyilvánvaló jeleit hagyták, hogy az Adeni Hadsereg biztosra mehetett. Mindent elsöprõ ostrommal indultak meg a klán ház ellen. Eleinte úgy tûnt, hamar gyõzelemre vihetik a dolgot, de aztán a Férgek hamar magukhoz tértek, és visszavágásuk legalább akkora erejû volt, mint a kezdeti támadás ellenük.
Hamarosan patthelyzet alakult ki. A Férgek nem akarták feladni gyülekezõ helyüket, az Adeni Hadsereg pedig még írmagjukat is el akarta törölni a föld színérõl. Az egyre esztelenebb mészárlás közepén aztán megérkezett Nemesis, a Démon Úr egyik legerõsebb hadvezére, és csapatai élére állva, õket erõsítve támadott vissza. Az Új Adeni hadsereg sorsa megpecsételõdni látszott; Nemesis erõs volt, és sokkal agyafúrtabb, mint a két rossz emlékû, számûzött Démon Vezér, Lord Kechi, és Sting.
A sokadik bevetés volt ez már, sok régi, és erõs harcossal. Végül az õ részükrõl jött a megoldás. Megfigyelték, hogy Nemesis erejét alattvalóiból meríti, így újult erõvel támadták a férgeket. És valóban: amint ezek száma fogyatkozott, Nemesis egyre esendõbbnek bizonyult. Démon lévén minden mocskos trükköt bevetett, próbálta megzavarni a harcosok elméjét is, ám azok csak gúnyos mosollyal vállat vontak az ígéretekre, majd könnyedén szétverték a Férgek utolsó szakaszát is. Nemesis már korántsem volt ezek után annyira magabiztos, és fölényes, hamarosan egészen a könyörgésig jutott.
Ám nem volt kegyelem a részére.
Rainbow Springs Chteaeut megtisztították hát így az utolsó gonosztól is, többé nem lehetett már az elõretolt bástyája, sem gyülekezõ helye a sötétség szülötteinek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat