Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

ReSource naplója


ReSource [97103 AL], gazdája ReSource
A Szent Pinus

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/97103
A Szent Pinus

Carmentis megkapta a karkötõt, Alexur személyesen adta át neki. Carmentis örömmel vette az ajándékot, az indokoltnál talán kicsit barátibban ölelve a tanácsost a kelleténél...
A papnõ sem tétlenkedett, úgy gondolta, minden védõvarázslat jól jöhet. a Démon Úr kiszámíthatatlan volt, nem építhettek azokra az információkra sem, amiket a kémhálózattól begyûjtöttek, így Carmentis egy nap kivonult Giran fõterére:
- Üdvözöllek benneteket hívõk! Hogy megérthessétek a mai feladat lényegét egy rövid történetet mesélek el nektek. Réges-régen az Elfek Szent fája mellett - amit Mother Treenek hívnak a mai napig is - létezett egy másik csodálatos fa, melynek a neve Szent Pinus. A Szent Pinus ereje abban rejlett, hogy varázslatos ágai a gonoszság minden megtestesülését távol tartották Aden földjétõl. Ez persze a Démonoknak nem tetszett, ezért cselt eszeltek ki. A gyanútlan emberek falujában több babonát is elhintettek, melyek célja a fa eltávolítása volt. Gonoszság nem vezérelhette a kivágási szándékot, hiszen azt a fa magától távol tartotta, ámde a babonás emberek hitébe beültetett „ünnep” ékessége - mely pontosan a Szent Fa volt - egy igaznak hitt eszme miatt kivágásra került. A fa ereje majdnem teljesen elszállt, viszont tisztelõinek volt annyi ideje, hogy a fa 4 darab ágát biztos helyekre rejtsék, hogy végszükség esetén a megmaradt Erõt használni lehessen a gonosz erõk ellen. Az ágak csak 10 évente egy rövid idõre jelennek meg egyszerre, 4 különbözõ pontján Aden földjének. A várható megjelenés pont a mai napra tehetõ, sõt… talán ezekben a percekben jelennek meg az ágak. Az ágakat dobozok rejtik, melyek az ág erejének kisugárzását teljesen elnyomják. Kérlek titeket, keressétek fel az ágakat rejtõ dobozokat, és idézzétek az Isteneknek õket. Az ágak helyzete csak nagyjából ismert. Az elsõ ág a Szív környékén található, a második ágat Orentõl nem messze egy föld alatti rendszerbe, a harmadik ágat rejtõ csomag pedig a Gonoszok szigetén rejtették el.
Az utolsó ágat hangyák védelmére bízták. Az ágakat tartalmazó ládák nagyjából 2 órán keresztül látszanak. Amikor a csapat összes tagja odaért a számára kijelölt ághoz, akkor hangosan ezt kell mondani: „Megvan a Szent Ág, ébredj Isteni erõ!”. Ez után a doboz hamarosan kinyílik és eltûnik. Aki nem a számára megfelelõ szintû ágért indul harcba, veszélyeztetheti az ág visszaszerzésének lehetõségét, ugyanis ha az maga körül szokatlanul nagy erõt érzékel még az idõ lejárta elõtt eltûnik, így védve a Szent Pinus titkát.
A kalandorok el is indultak, hogy megkeressék a 4 Szent ágat. A legnehezebben megközelíthetõ ágat, melynek rejtekhelye Antharas fészkének bejárata volt találta meg a bátor csapat a leghamarabb. Keresztülküzdve magukat mindenféle veszélyen elmondták a varázsszavakat, így az ág ereje felszabadulhatott. Másodikként egy kis csapat az Ant Nestben lévõ ágat szabadította fel, nem kímélve az útjuk közben rájuk támadó hangyák seregeit. Egy ismeretlen hõs egyedül vágva neki az útnak a Devil’s Islen elrejtett ág után kutatott lopakodva, sikeresen. Nagy probléma igazából csak az Apostate Katakomba nevû Holtvárosban elõtûnõ ág keresésével akadt. A kezdõ csapatból, akik az ág keresésére indultak, leszakadt pár gyenge szívû kalandor, akik a rájuk váró szörnyek nyomása alatt megtörtek. Az így lecsökkent keresõcsapat nem találta az utolsó ágat rejtõ ládát. Már-már az a veszély fenyegetett, hogy a láda eltûnik és sohasem találhatják meg azt, de a megmaradt kalandorcsoport az utolsó pillanatban felfedezte annak rejtekhelyét és az utolsó ág erejét is szabadon tudták engedni.
A keresõ csoport boldogan térhetett vissza Giranba, hogy a megérdemelt jutalmukat átvegyék Alexurtól, sõt mivel sikeresen szerepeltek a küldetésen, Carmentis az egyéb küldetést teljesítõket is megáldotta, így 1 hétig többet fejlõdhetnek és jobb bevételük lehet 1-1 küldetés teljesítése közben.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat