Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Utópia Karaván naplója


GyalogKakukk [328902 AL], gazdája Utópia Karaván
Lívia version 1.0

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/328902
Lívia version 1.0

Kedves Naplóm!

A reggelem mozgalmasan indult, egy gyors búcsúpuszi Monicától, és már repültem is Líviához. Azaz csak képletesen, hiszen felpakoltak egy távolsági buszra, és meg sem álltam Pécsig, ahol izgatottan vártam, vajon megismerem-e gazdám? Annyi támpontot sem adott levélben, hogy milyen ruha lesz rajta, hát érthető volt izgalmam.
Buszunk leparkolt a poros pályaudvarra, ahol körül-körül tekintgettem keresve egy ifjú leányt. Tán' csak fél perc telt bele, máris egy tevéjét sétáltató idegent találtam, ám olyan volt, mint egy ismeretlen ismerős. Meg is szólítottam, hogy kire vár? Annyit válaszolt, hogy egy különleges tevére, aki ezen a héten az ő barátja is lesz. Nem-e GyalogKakukk a neve? Erre helyeslően bólogatott. Így találtuk meg egymást a szöszi és mosolygós Líviával, és a mulatságos tevéjével, Jucusmancussal.
El is indult mozgalmasan a napunk, először a karavánban található játékokra neveztünk. Tabura egy velős mondattal megfogalmaztuk, hogy mi is az a szó, majd a Dominó-napi eldőlt dominók számát próbáltuk megtippelni, bár Lívia kicsit kevesebbet mondott, végülis az én tippemet küldtük be. Majd pedig billentyűrajzra próbáltunk lámpát alkotni, ha fél szememet behunyom és kicsit távolabbról nézem, akkor elég jól fest. Közelről és két szemmel már annyira nem. Ezután Sárgaláznak - egyik régebbi gazdimnak - küldtük az ország - város tippeket, országon kívül mindegyikből megvan a három, abból csak kettő sikerült. Képjátékot nehézségek árán, de sikerült megfejtenünk, az ahogy tetsziket viszont "napoljuk".
Lívia megmutatta az Utópia Shop oldalát, ahol munkám jutalmául veszünk egy hátteret, már nagyon várjuk, hogy megérkezzen. Ahogy az Utópia TV következő adását is.
Tanultunk angolt, matekot, fizikát, azért néha nem irigylem gazdáim helyzetét. Ő egy olyan lány, aki ragaszkodik az elveihez, így ahhoz is, hogy mind tevének, mind embernek egészségesen kell táplálkoznia, élnie. Így a Monicával eszegetett hamburgerek világa már a múlté, ezen a héten szénát kapok, s hosszas könyörgés után málnaszörpöt. Persze 100%-osat, az az igazi. "Egészséges tevének jár a testmozgás is", így most míg ő iskolába megy én búvárkodok.
Lívia teniszezni is jár, s amíg ő ott tölti az időt, addig én megkaptam a következő gitárleckémet, így már kissé nehezebb számok sem jelenthetnek gondot.
Most gazdám földrajzot tanul, s addig én írom a naplóm, a mai beszámolóm ezennel véget is ért, reméljük nem hiába olvastad, élvezted is.

Jó éjszakát, szép napot!
GyalogKakukk s.k.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat