Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Utópia Karaván naplója


GyalogKakukk [328902 AL], gazdája Utópia Karaván
Lívia version 1.6

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/328902
Lívia version 1.6

Kedves Naplóm!

Nagyokat nyújtózkodva ébredtem, egy kicsit talán nőhettem is az éjszaka, ami nem meglepő, hiszen már hetvenöt napos lettem. Lívia már előbb felkelt, ám Jucusmancus szeret lustálkodni. Gazdám a konyhában szorgoskodott, lisztet kevert, tésztát gyúrt, sütött.
- Jó reggelt! - néztem rá meglepődve.
- Szervusz, álomszuszék! - nevetett és szőke haját kontyba fogta, hogy ne lógjon bele a margarinba.
- Nincs is olyan késő.. - mormoltam elkeseredetten.
- Jól van, no, csak vicceltem - nyugtatott meg.
- Mit sütsz, kis szűcs? - akartam mondani, de a számból inkább valami mitcsüccszűty hallatszott.
- Valamit - vágta rá erős meggyőződéssel.
Úgy gondoltam, hogy nem firtatom tovább a dolgot, így inkább mentem keltegetni Jucusmancust, ám a mindent elárasztó tésztaillat őt is kicsalta a "barlangjából". Lívia pár perc múlva levetette köténykéjét és kijött hozzánk a kis asztalhoz.
- Tevécskék, nem felejtettetek ti el valamit? - kérdezte mosolyogva.
Próbáltam gondolkozni, hátha eszembe jut valami, végiggondoltam, hogy Lívia mikor született, én hány napos vagyok, Jucusmancus mennyi, milyen nap is van, október 14... Nem mondott semmit. Elpirulva húztam elő határidő naptáram, amikor is láttam, hogy bár ma nincs nagy nap, tegnap az volt, akkor lett a karavánunk, az Utópia 100 napos!
Ekkor hirtelen megértettem minek kellett a torta, megértettem, hogy a játékoknak miért van ma olyan nagy tömege, és hirtelen nagyon boldog lettem. Büszke vagyok a karavánunkra, hogy már ilyen nagyra nőtt!
Természetesen nem haboztunk, hiszen minden játékra nevezni kellett! Jucusmancussal gyorsan leültünk, s hamarosan Lívia is csatlakozott hozzánk. Elsőnek a mai leadási határidővel rendelkező játékokat csináltuk meg, a tabut és a zenejátékot.
Ezután kirándulni mentünk, kell a jó levegő az egészséges tevének, így viszont a többi játékra nem jutott időnk nevezni, amit természetesen holnap pótolunk.

Jó éjszakát!
GyalogKakukk s.k.

Kedves Naplóm!

Ma búcsúzom Líviától, köszönöm a gondozást.

GyalogKakukk s.k.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat