Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivien naplója


Sunshine alias Aranyom [331306 AL], gazdája Vivien
Egy éve már... :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/331306
Egy éve már... :)

Jéé, ma egy éves a tevém. *-* Ahhoz képest, hogy tavaly ilyenkor még azt írtam, hogy "pár nap múlva valszeg el fogom felejteni, hogy van egy édesaranyoscukkermukker tevém, és ez a teve meg majd' beledöglik a hiányomba" vagy valami ilyesmi. Ahhoz képest elég jól bírja még. :D

Igazából elterveztem, hogy ma írok valami jó hosszú izét, de semmi huzatom hozzá, sorry.

Egyszer, úgy egy hónapja elkezdtem írni egy bejegyzést, hogy milyen az új suli, és hasonlók, de aztán lefagyott a gép, és valahogy baszottul nem volt kedvem újra legépelni ugyanazt, úgyhogy...

Suliról annyit, hogy már rohadt szorgalmasan Invito!-zom az őszi szünetet, de az csak nem akar eljönni. Viszont nekem már kivan az összes tököm, úgyhogy jó lenne.
Amúgy tetszik, bár nagyon durván nyomatják az olaszt, és egész héten olyan friss vagyok, mint a mamutszar, amit megrágtak és kiköptek, és már hétfőn reggel 5kor, amikor kelek, már azon gondolkozok, hogy "hol van már az a tetves hétvége?!",de én akartam. Megkaptam.

Amúgy meg, rohadt sok olyan osztálytársam van, akiben annyi ész sem szorult, mint egy marék hangyába. És ez nem túlzás. Néha legszívesebben a padba verném a fejem, mikor olyan alap szarokat nem bírnak tudni, amit már első nap meg kellett volna tanulni.
Jó, most nem osztom tovább az észt, nem vagyok egy zseni típus én sem, de én tanulok, mint az állat, ők meg? És akkor jön a kérdés, hogy EZEKET hogy tudták felvenni. Szerintem pusztán annyi a magyarázat, hogy ide kevesen jelentkeznek úgy, hogy első helynek jelölik meg. Így fordulhat elő, hogy a 211. helyről is bekerülhetnek. És ez megmagyarázza az átlag IQ szintet.

Wááá, na mindegy. Lesz ez még így se.

Ja, és bojdog szülcsinapcsííít a tevémnek jájjjjjj. (Csak azért, hogy értse mindenki. :D Jó, ez bunkó volt.)

Jahjahjah, a címet pedig az egyik Queer as Folk epizódról nyúltam le, köszi. :D Bár ez úgyis csak annak tűnik fel, aki ismeri.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat