Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivien naplója


Sunshine alias Aranyom [331306 AL], gazdája Vivien
Istenem... -.-

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/331306
Istenem... -.-

Jézus. Mióta utoljára írtam valamit, a nyomorult életem úgy 360 fokot fordult... Nyár óta... Visszamehetnék, nem tudom mit csinálnék másképp. Talán cselekedni kellett volna időben, nem pedig kivárásra játszani? Lehet... De könyörgöm... Azt ne rója fel nekem senki, hogy fostam a visszautasítástól... Amilyen az Ő gondolkodásmódja... De tessék. Nem csináltam semmit, ez lett belőle. Alkalmanként betalál, a véleménye meg annyi rólam, hogy megbaszni jó lennék... KÖSZÖNTEM BAZDMEG. Ez mind? Mikor voltam én olyan?! Hadd áruljam el: Soha nem is voltam, és nem is leszek... Azért, mert én voltam olyan idióta, és azt hittem talán nem csak hülyítesz, mert én Téged úgy ismertelek, hogy nem vagy olyan mint a drága haverjaid... De úgy néz ki, te is változol... Szerintem rossz irányba. De ha neked így jó, akkor egészségedre.
De basszameg! Hányszor hallottam azt a te kibaszott szádból, hogy neked ugyan nem kell dugható, meg egyszerhasználatos lány? Akkor most mi is van?! Kinek is nyalod a picsáját? Vagy lehet, hogy inkább kiknek-et kéne mondjak...-.- Hehh... Oké. Rájössz te erre még szivem. Csak lehet, hogy akkor, ESETLEG te fogsz koppanni. Én szóltam. Ennek itt még nincs vége...
És ami a legnagyobb poén, bárkit kérdezek, mindenki azt mondja hogy hagyjam őt a faszba, meg se érdemel... Ezt én is tudom. Mégsem tudok beletörődni... EZEK UTÁN? Ez már a negyedik bazmeg... Negyedszerre csináljuk ezt egymással... Esküszöm, ez tényleg egyenlítésre játszik. Vagy csak ennyire gyerek még. Talán az utóbbi. Vagy csak kurvára nem kellek neki. De akkor? EZ MI VOLT? MIÉRT KELLETT?! Persze, mert "nem tudtál gondolkozni"... Köszöntem bazdmeg.
Múlt szombaton is, ki miatt csaptam szét magam ennyire? Óóó, na vajon? És persze hogy már megint elcsesztem, mert talán nem a haverjának kellett volna kisírjam magam, meg leosztani ezt a sok szart ami már hónapok óta bennem van... Mert tutira beszámolt a gyerek neki... EZAZZ! Nem baj, tudja csak meg. Ennél mélyebbre már úgyse süllyedhetek. Ez már a legalja.

Ja, mellesleg a kibaszott iskola is hanyatt szophat. Tövig. Téli szünet, come to me now!!!!!

Na mentem vissza Pletykafészket nézni. Az legalább valamennyire elterel, és nem gondolok arra hogy most vajon buliban mit csinálhat, kire nyomulhat... Mentem volna én is, de talán jobb is, hogy nem látom.
Meg úgyis csak az oltást kapnám, hogy hogy néztem ki múltkor... -.- Mert veletek még nem volt ilyen, UGYE?! Ja, bocs, nem, ti akkor menők vagytok... HÁT BASSZÁTOK MÁR MEG!

Nem igaz már, ennyi szar után, ami mostanában a nyakamba zúdult, nem kéne jönnie már valami jónak is? Tudnám értékelni, ha már a 2011. 11. 11. 11:11 perces kívánságom nem ért lószart se... -.-



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat