Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivien naplója


Sunshine alias Aranyom [331306 AL], gazdája Vivien
Kell, érted?! KELL!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/331306
Kell, érted?! KELL!

Nyár? Nyár a seggem! Meleg? Az mi? Eső? Mínusz 83 fok? Na az van!
Belém fagy a szar július közep... izé, végén! Hát mi ez itt, kérem?

És akkor Hepi Börzdéj túú mííí, ha már itt tartunk. Tök meglepődtem, nagyon sokan írtak. :) Na mondom, jó ha 3nak szúrja ki a szemét, de nem. :) Háhh.

Most 4ig elkéne készüljek, anyuval megyünk el, állítólag kapok valamit. :D

Aztán meg tánc, és igen, kurvára van kedvem menni, egyszerűen repesek az örömtől, hogy 8ra tolhatom le a seggem, ahelyett hogy inkább a másik irányba talpig kinyalva másokhoz mennénk alkoholizálni. De majd utána. ;) Szerintem most úgysem lesz hosszú. Legalábbis merem remélni.

És ha már a reményeknél tartunk... Óó, légyszi, gyere ki Te is! Csak... Csak gyere. A többiben inkább nem is reménykedek, mert perpillanat tényleg, abszolút nem tudom, hogy akkor hogy is állunk... Egyszer fasza minden, máskor meg átnézel rajtam? Hozzád szólok, csak levágsz egy fintort? És akkor ne legyek teljesen hülye, ugye?

Óó, Istenem. De lesz ez még így se. Az nem lehet, hogy már negyedszeri alkalomra is hagyjuk elmenni magunk mellett ezt az egészet! Vagy ez lenne az egyenlítés, aranyom? Hallod, lehet, hogy megérdemelném. De teljesen fölösleges lenne azt kérnem, hogy ne kínozz??!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat