Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Maja naplója


Eija [329046 AL], gazdája Maja
2014-06-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/329046
2014-06-10

Haha! Egy nap van születésnapom a tevémmel! Mármint ő hatszáz napos én pedig húsz éves. Öreg vagyok én már. Remélem, lesz akitől könyvet kapok születésnapomra, mert ebben az évben eléggé kihangsúlyoztam, hogy melyik írókat kedvelem... :D
Egyébként kánikula, jó idő. Tegnap tortáztunk mert anya már nem bírt magával és csinált sütit. Azonban muszáj volt elgondolkodnom, nem Isten elleni vétek-e az, hogy ő megáldott engem, hogy az eperszezonban születhettem és még csak messziről se lát gyümölcsöt a tortám? - hálátlan, mi? Akkor hozzáteszem, hogy anya sütije baromi fincsire sikeredett, gyertya híján pedig rakhattunk bele csillagszórót, ami még egy fokkal királyabbá tette. Este találkozom a barátaimmal és betolunk valami drága koktélt, mert ma megtehetem. Na meg itt a párom is, szóval nehezen lehetne jobb az egész.
- Kiegészítés: Igen. Igen, kaptam könyvet! Boccacciótól a Dekameront. Hogy miért? Mert irodalom órán a tanárnő mindig elmondta, hogy a novelláról ő jusson eszünkbe, és ez szállóigévé vált köztem és a barátnőm közt akitől kaptam. Jaj, olyan nagyot nevettem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat