Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Maja naplója


Eija [329046 AL], gazdája Maja
2015-10-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/329046
2015-10-03

Nem azért, de...:
https://www.youtube.com/watch?v=nx1FUar5gBg

Persze nem vagyok depressziós, meg semmi, kinek van arra ideje. Napokat átaludni, nehogy foglalkoznod kelljen az élettel, mikor órán kéne lennem? Ne vicceljünk, kérem. De azért imádom ezt a dalt. Nagyon szeretem. Nagyon levisz az életről és túlságosan beleélem magam, de ez már csak a zene mellékhatása, nem? Meg itt nagyon emberszerűnek hat Miku hangja, gyönyörű ez az append.

Holnap kapok a barátnőmtől egy könyvet, aminek az írónőjét női Salingernek nevezik. Ráadásul állítólag ez az író legjobb könyve, Sylvia Plath-tól az Üvegbúra. Ezt el fogom olvasni akkor is ha utána évekig bűntudatom lesz, hogy két napig nem a kötelező olvasmányokkal/tételekkel/gyakorolnivalóval foglalkoztam. Nagyon kíváncsi vagyok már, mert az a könyv, amit ő dicsőít az csak jó könyv lehet. Ha férfi lennék, már elvettem volna feleségül. Már' nem a könyvet amit dicsőít. Bár van néhány... na mindegy.

Mostanában ronda vagyok, szakadt ruhákban járok és kedvetlen vagyok. Nem nagyon segít, hogy nem kapok támogatást. Nem tudom, hogy húzom ki a félévet. Persze biztos megoldjuk valahogy. Kedves emberek vesznek körül. Bár én is az lehetnék



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat