Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Maja naplója


Eija [329046 AL], gazdája Maja
2015-01-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/329046
2015-01-31

Huaaa, ne higgy nekem! Az egyetem RÉMES. Undi. Nem azért mondom, a vizsgaidőszak Isten áldása volt az égből, hogy végre jusson időm a tanulásra, a tananyagba mélyedésre, gyakorlásra, szeretettekre, főzésre, ebéd, vacsora mellé sorozatra. Nem is azért, mert, hogy rossz jegyeket kaptam, mert szerintem magamhoz képest, hoztam a jó formámat.
De az, hogy a jegyeimet még a határidő után sem bírták beírni. A kurzusokat amiket KÖTELEZŐ felvennem nem tudom felvenni mert ütközik más kötelező kurzusommal. Az ének-zene szakon a főtárgyamat és a hozzá kapcsolódó dolgokat kell a legjobban nyúznom. Ének-zene szakon minden nem szabadon választható tárgy a főtárgyam, vagy ahhoz szorosan kapcsolódik. Kargyakorlattól kezdve a heti hat óra kóruson, zongorán át a zeneelmélet és a szolfézs bugyraiig MINDEN. Tehát nincs olyan, hogy hát, kötelező előadásom van ebben az időpontban angolból, be kéne járnom, hogy ne bukjak meg.Na meg, hogy megígérik, hogy ha bemész a héten nemtudomén 12 három, vagy többórás előadásra, akkor kapsz érte két kreditet. Ohohohoo, ott lógattam a lábam naivan az előadásokon péntek délutánig és képes lettem volna szombatig ott lenni, noha nem mentem akkor már haza három hete. És erre semmi. Nem kapok kreditet, hanem egy ötöst. Szóbeli csokit. Jófiú. Természetesen az e-mailre, amiben ezt a problémát merem felhozni, nem válaszolnak. Klassz. Köszi.

Ezeket az embereket körülötted nem érdekli a nyomorod. Próbálj meg életben maradni, és minél kevesebbet szólalsz meg, mikor nem muszáj, annál könnyebb lesz. Csináld, ami csak kitelik tőled, kevés lesz. Tanulj éjt nappallá téve, gyenge lesz a teljesítményed. A végén pedig nem azért buksz el és kell fizetned, hogy befejezhesd a képzésed, mert egy béna gyökér voltál aki minden hétvégén eljárt bulizni és hülyére itta, drogozta magát, vagy épp otthon ültél sorozatot nézve, tojva a tanulásra, hanem mert nem tudod összeegyeztetni az órarended, mert egyrészt túl sok órád van túl kevés kreditért (ne félj, minden már kurzuskód, ha nem is mindig duplaannyi, de legalábbis több kreditet kap mint te), másrészt az összeset vagy hétfő 8-11-ig írják ki, vagy csütörtök 8-12-ig. Sok sikert az összeegyeztetéssel három k*rva tanszék között. És senkit. nem. érdekel. a. nyomorod. Titeket sem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat