Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Maja naplója


Eija [329046 AL], gazdája Maja
2014-11-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/329046
2014-11-22

Nem olyan rossz ám ez. Most, hogy hamarosan vége a félévnek, kezdek beleszokni. :D
A kollégiumi élet... hát... rengeteg érdekes ételt eszem itt. Többnyire pudingot gyümölccsel, vagy a mai reggeli, ami mondjuk a páromnak nem nyerte el a tetszését, az puding zabpehellyel. Azt mondta, a puding jó, de a zabpehely olyan mint a por. Rájöttem a titkára: bele kell keverni és megvárni amíg megpuhul. :3 De szoktam enni mondjuk húspogit is majonézes kukoricával. Baromi laktató.
Hát az új diákomon úgy nézek ki, mint egy drogos csakrahippi, de egye franc, azért megtartom. :D
Az egyetem.. Vannak órák, amikről eleinte azt gondoltam, hogy nagyon fogom szeretni, aztán most nem így van. De vannak olyanok amik pont fordítva vannak. Egy kicsit kilátástalan, mert itt vagyok november végén és még egy csomó felmondandóm van. Tartok tőle, hogy szolfézsból sajnos maradok még jövőre is elsős...
Most kéne írnom pár 5-6 oldalas fogalmazást angolra, de... még kávét se ittam. Bár ezekket legjobb volna minél előbb kész lenni, hogy aztán már csak olvassak meg vizsgákra készüljek.
Vizsgám... három olyan rendes nagy lesz. A többiből "kis tesztecskét" írunk, tehát akkor három nagy és hét kicsi.Bár a hét kicsit még letudom utolsó héten meg azután..... atyisten....
Meg van még néhány amiből koncert lesz majd. Pl. kórus, kargyakorlat, ilyesmi. Karvezetésen nem is tudom mire kapunk jegyet. Csak az órai munkára? Kezdek egész ügyes lenni belőle.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat