Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nap Sugár naplója


MagányosKisTeve [129450 AL], gazdája Nap Sugár
2016-03-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/129450
2016-03-30

Végre itt a tavasz, szerintem évek óta nem volt ilyen igazi kis huncut, pimasz tavaszunk, mint idén. A gólyák kelepelnek, a dalos pacsirták énekelnek minden reggel. A nap hol süt, hol pedig eső felhők takarják el sugarait. Különleges ez az évünk. 2016... olyan nehezen indult be, és úgy szalad, rohan előre, tele mindenféle feladattal, próbatétellel, folyton csak a végső határaimat feszegeti... de nem adom fel :D Kemény vagyok, és hajtok előre, törhetetlenül a céljaim felé. Kezdem megtanulni, nem figyelembe venni azokat a külső véleményeket, amik nem engem szolgálnak. Igaz még a Kis Hercegem várat magára, de majd eljön amikor itt lesz az ideje. A megfelelő időben és helyen.

...

Eleinte azt mondták gyermekded álom, ki is nevettek érte. Ennek 5éve. Most pedig a hobbim :) Egy hagyomány őrző közösséget próbálok létre hozni egy olyan településen, ahol nincs közösség... önként, szív szeretetből. Ha nem lennének hagyományaink, mi sem lehetnénk már. Nem lenne ami éltessen minket. Amit nem használunk azt a természet leépíti. Ez ennyire egyszerű. Nem hagyhatom, hogy eltűnjünk. Hiszem hogy megállítható ez az önkéntes gyilkosság önmagunk ellen. S ha bár én csak egy apró része vagyok ennek a hatalmas univerzumnyi egy egésznek, akkor is teszek értünk :)

Végtelen szeretet fénye védelmez, áldás legyen benned és körülötted. Áldás legyen utadon. <3

...

Az egyenrangú kapcsolatban mindegy, hogy éppen ki a férfi, ki a nő, nincsenek párkapcsolati szabályok. Ezeket az emberiség alkotta meg évszázadok alatt, főként a férfiak kényelmére, mert miért is ne lehetne lépni nekünk, Hölgyeim? Miért is ne fogadhatnátok el a közeledésünket, és azután mi boldogan hagyjuk, hogy férfiak legyetek, és meghódítsatok minket, Uraim? Mert ha a nő azt a lépést nőiesen teszi, akkor nincs benne semmi kivetnivaló. Nem kell erőszakosnak lenni, de ki lehet nyilvánítani a belső hangot a másiknak. Évszázados dogma, hogy a nő várja meg, míg a férfi lép. Csakhogy évszázadokkal ezelőtt a férfiakba bele volt nevelve, kódolva, hogy ha tetszik a nő, ha felkeltette az érdeklődést, és nem lép a férfi, hamarosan köznevetség tárgyává válik, és a többi nő is elfordul tőle. A mai világban, ahol mindenki otthon ül és a monitort bámulja, a játszmák sokkal inkább titokban maradnak, mint régen, ahol minden a falu, kisváros, pár ezer fős közeg szeme láttára, a piacon, a tavaszi bálon zajlott. Ott minden szem látta, hogy a férfi gyáva. Ezért a férfi nem lehetett gyáva. Tetteiért felelősség terhelte. Most Uraim, ti bármit megtehettek velünk, hiszen tudjátok, soha nem derül ki, és mérgelődhetünk magunkban, hogy mit miért tesztek, csak úgy egyszerűen válaszok nélkül hagytok minket, mert csak mi látjuk. Más nem.

http://5mp.eu/web.php?a=future&o=WasqABGpWr#.VvvtvApaDoE.facebook



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat