Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nap Sugár naplója


MagányosKisTeve [129450 AL], gazdája Nap Sugár
2016-04-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/129450
2016-04-01

"Üzenet :
Célotok és kívánságtok a szellemi újjászületés átélése legyen, mert akkor hozzám kapcsolódtatok és biztosított a fölfelé haladástok. Beleszülettetek a testbe, és bennetek nyugszik a Szikra, ami az én részem. De a Szellemszikrának még nincs élete - még ha ti a földi élet részesei is vagytok. Először életet kell adnotok neki, tehát a bennetek lévő Szellemnek át kell élnie a saját megszületését - és ezt egyedül magatoknak kell végbevinni. Ez a feladatotok, amelynek teljesítésétől függnek az örökkévalóság életviszonyai. Tehát a szellemi újjászületés azt jelenti, hogy teljesen függetlenül a testi élettől a bennetek lévő Szellemnek megadjátok a lehetőséget, hogy belépjen a magatok életébe és részesül mindenből, amit ti gondoltok, beszéltek és tesztek. A bennetek lévő Szellem az én részem - tanácsot akar adni, vezetni és oktatni akar, azt akarja, hogy hallgassatok rá, magához akarja vonni a lelket - tehát segítséget akar nyújtani, hogy megtaláljátok a velem való egyesülést, hogy boldogságotokat elnyerjétek.
De a Szellemet hogyan ébresztitek föl magatokban? Úgy, hogy megteszitek annak akaratát, aki nektek életet adott és a Szellem-szikrát belétek helyezte. Ezzel akarta helyreállítani az összeköttetést veletek, akik még távol vagytok tőle, és mégis meg kell találnotok a földön a vele való egyesülést. Az én akaratom pedig az, hogy megtartsátok parancsaimat, engem minden fölött szeressetek, embertársaitokat pedig úgy szeressétek, mint önmagatokat. Ha ezeket megteszitek, a szellemi újjászületés nagyon gyorsan végbemegy és a Szellem tevékeny lehet bennetek. Tevékenysége elsősorban a gondolatok rendezéséből áll, mert az most már a Szellemi-birodalom felé fordul.
Tehát gondolkodástok szellemi irányt vesz fel. Ellentétben az eddigi földi élettel, most szellemi dolgokkal foglalkoztok. A világot már nem állítjátok előtérbe, és kívánságtok azoknak a dolgoknak szól, amelyek a lelki életre vonatkoznak; gondoltok a halál utáni életre, engem kerestek és én hagyom, hogy megtaláljatok. Mert a bennetek lévő Szellem-szikra az Atya-szellemmel való egyesülést keresi, titeket is erre bíztat, el akar oldani a világtól és megnyitja a szellemi élet kedvességét. Mindez sikerül is neki, ha tevékenységre lehetőséget adtok neki.
Ekkor újjászülettetek szellemben, és a célt biztosan eléritek. Mert én a Szellem-szikrával öröktől fogva össze vagyok kapcsolódva, ennek következtében ti is hozzám vagytok kapcsolva, ha engeditek, hogy a bennetek lévő Szellem fölfelé húzzon - miután életre ébresztettétek és utána átadtátok magatokat befolyásának. A testnek és léleknek előnyére válik, ha kapcsolatba lépnek a Szellem-szikrával. A test és lélek átadja a földi világot, hogy összeköttetésbe lépjen a szellem-világgal. A test és lélek hozzám törekszik, mert a Szellem-szikra meghatározza a gondolkodást, érzést és akaratot, és a szellemben újjászületett ember teljesen átadja magát Szellemem befolyásának.
A szellemben újjászületett már mindörökké nem vándorol a sötétségben, megtalálta a világosságot, elevenné lett, és életét már soha el nem veszti és örökké él."

:) Kis magyarázat hozzá ;) :
"Az emberben a teremtőnek csak egy szikrája van. Ezt a szikrát a szellem élteti, aki irányítja a lelket és a testet. Ha nem vagy összeköttetésben a szellemmel. Akkor nem találod meg isteni lényed aki valójában vagy.Egy példa: Az ember három részből áll. Test, lélek, szellem. Hogy megértsétek: a test a mozdony, a lélek a gőz, a szellem a mozdonyvezető. Szellem nélkül a test egy álló gőzmozdony, amit nem irányít senki."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat