Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nap Sugár naplója


MagányosKisTeve [129450 AL], gazdája Nap Sugár
2016-03-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/129450
2016-03-31

pár gondolat az életről... gondolat foszlányok... kiragadva egy környezetből, de önmagában is megállja a helyét. Az én gondolataim :) Ezért is merem nyilvánosság elé tárni :)

Leszületésünk a mi döntésünk. Ha Égi Atya úgy gondolná, hogy ez a hely ebben a dimenzióban, és ebben a formában nem megfelelő az ÉN fejlettségi állapotának, nem ide engedett volna le. Nem kapunk olyan feladatot amit ne tudnánk megoldani. A csodáinkat pedig önmagunknak teremtjük. Az Ön csodája valószínűleg majd az lesz, ha abból az állapotból tudatosan ki fog tudni szállni, ami fogva tartja, ami nem engedni hogy szeretettel éljen a pillanatnak, generált problémáktól mentesen.
A rák, mint jelenség. Én meggyógyítottam egy rákos embert. Hittel, szeretettel, tudatossággal. De ehhez nem elég egy sima, jól van csináljuk....
Isten bennünk van, önmagunkban hordozzuk. Az ő gyermekei vagyunk, úgy kell ezt elképzelni, ahogyan Édesapám és Édesanyám mintái is bennem vannak, így vannak bennem Égi Atyáé is. Meg kell tudni tanulni azt is hogyan kell az egót megtanítani arra, hogy a szívünket szolgálja, és ne önkényesen hozzon döntéseket.
Meg kell tanulni meghallani a szívünket.
Higgye el, ezek valódi csodák. Ezek A csodák egy egy lélek univerzumában, egy földi életében. Vannak akik úgy érkeznek, hogy ezek nekik természetesek, vannak akiknek meg kell tanulni ezeket. De ettől nem vagyunk kevesebbek vagy többek egymás előtt. Nem lehetünk, hiszen a felsőbb hatalmak előtt is egyek vagyunk. Hát miért is pecsételnénk meg mi itt egymást :) órákat tudnék beszélni ilyen és ehhez hasonló gondolatokról, és érzéseim szerint sokan mások is.
Áldott legyen az utad Kedves olvasó!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat