Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dalnoki Jenő naplója


Fischer Pali [13280 AL], gazdája Dalnoki Jenő
Ferencváros - Újpest 5-2

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/13280
Ferencváros - Újpest 5-2

JÉGKORONG, BORSODI LIGA, RÁJÁTSZÁS, 1. SZAKASZ
2005. január 14.
Kisstadion, 500 néző.
Vezette: Árkovics, Barabás, Sós

Ferencváros - UTE
5-2 (1-1, 2-0, 2-1)

FERENCVÁROS: Ferjo - Holló (1 ), Gergely P., BÁLINT, DOBOS 1, Major, Székely Mádai, Matvenko, Szilassy, Hoffmann, Feil (1 ), Serdült, HAJREZSDINOV 3 (1 ), Fekete, Nagy L. (1 ), Kling, ILJIN 1, Rácz, Krisztu, Petres, Simon.
Edző: Szergej Oreskin

ÚJPEST: Bernei - Gallo 1, Hetler, Hidasi, Marcinek, ONDOV, Jurasko (1 ), Szajbert K., Drachovsky, Gergely Cs., Dubek, Baróti, Tolnai (1 ), BÚZÁS 1, Filo, Szajbert P., Mihály, Sprencz, Markó, Szabó, Nagy Cs.
Edző: Ancsin János, Eduard Giblák

Kiállítások: 23 perc + végleges kiállítás (Iljin), ill. 28 perc + végleges kiállítás és fegyelmi (Tolnai)

A karaván tagjai közül többen is jelen voltak a hokirangadón! Én Dios-szal tekintettem meg a meccset. Egész jól szórakoztunk – szinte, mint a régi szép időkben – hiszen a liláknak esélyük sem volt. Gyönyörű gólokat lőttek a fiúk a jégen, a szurkolók meg örvendeztek a lelátón. Az utolsó harmadban a liláknál elszakadt a cérna és elkezdték provokálni játékosainkat és szurkolóinkat is. Lett is kisebb bunyó előbb a jégen, aztán a kispadon és környékén, melybe a lelátó népe is igyekezett bekapcsolódni, ám ez nem sikerült. Nos ilyen izgalmak közepette ért véget ez a jó kis hokimeccs, és Dios-szal megfogadtuk, hogy legközelebb is megyünk! A meccsen próbálkoztam fotózással is, ami nem igazán erősségem, ám a legjobban sikerültet közzé teszem. Kéretik nem fikázni, majd belejövök!:))

LABDARÚGÁS

Csapatunk vasárnap a Papp László Budapest Sport Arénában lép pályára a terembajnokság selejtezõjében.
A mieink elsõ csoportmeccsüket 14.30-kor a Pécs ellen játsszák. A második találkozó, a Bp. Honvéd elleni mérkõzésünk a televízió kérésére 16.30 helyett 15.30-kor kezdõdik.
A csoportból az elsõ két helyezett jut be a legjobb négy közé, ahol keresztbejátszás után alakul ki a döntõ párosítása. A január 30-i debreceni fináléba a három selejtezõ torna gyõztese, illetve a két legjobb második kvalifikálja magát.

Szurkolóink óriási érdeklõdéssel várják a vasárnapi teremtornát. A legolcsóbb, 1800 forintért kapható állóhelyi belépõk délutánra elfogytak, a szervezõk a Ferencváros kérésére újabb 100 darabot küldtek az Üllõi útra.
Az 1800 forintos jegyeken kívül még összesen 100 darab 2400, és 3200 forintos jegy kapható. Az elõvételi pénztár stadionunknál szombaton 9-kor nyit és várhatóan 12-ig lesz nyitva.

www.ftc.hu



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat