Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rajmi és Jucus naplója


Coribaby [224603 AL], gazdája Rajmi és Jucus
Beteg vagyok:(

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224603
Beteg vagyok:(

Üdv. Jah amint írta a pasim is,fáj a torkom,de valami kibaszottul:(( Hajnalban mikor elemnt dolgozni,felkeltett egy puszira,(mert mondtam neki,hogy mindenképp keltsen fel),és alig bírtam nyelni,meg éjszaka is:( Most úgy ahogy jobb egy kicsivel. Elkéne mászni a dokihoz,de nem tudom mikor van,lehet délelőtt volt,hmmm hát azt akkor simán lekéstem,mert már du negyed 1 van.
hmmm persze a fehér kismacska simán elfoglalta a helyemet az ágyon amint kiszálltam belőle,most ott alszik rajta összegömbölyödve,tiszta édes. A Milkát meg labasztam a székről.... :))))) Najó nem beszélek csúnyán de ez nagyon kellett ide:D
Nem tudom mi lesz holnap,vagy megyek dolgozni vagy nem... Amúgy kéne menni,mert akkor megint ugrik a pénzem... Jaaaa a suli tök jó volt megint,persze most bénáztam azért,miért is ne:)) Nem baj,a lényeg,hogy éééééén ugyan fel nem adom,pláne ennyi pénzért:(:)
A másik meg: szombaton megyünk a volt munkahelyemre,jajj énis várom már,kíváncsi vagyok kik lesznek ott,meg hát már úgy hiányzik az a fincsi pizza amit agész nyáron kajáltam:) Meg hát a pasimmal megyek kettesben és ezis már alapban tök jó! Csak lehet hogy még hozzánk csapódik a barátnőm meg a vőlegénye,de ez nem baj,legalább megismeri őket,mert őket főleg nagyon szeretem!
Ajjaj fáj a fejem:( Be kéne venni vmi gyógyszert de tök szar nyelni...:((( Nah én koccolok asszem. Szeretlek Édes.... Csók



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat