Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rajmi és Jucus naplója


Coribaby [224603 AL], gazdája Rajmi és Jucus
2005. április 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224603
2005. április 22.

Hi !

Kicsit kivagyok akadva,mert mindig bekrepál az oldal...
Most megint olyan hülye hangulatom van,nincs kedvem semmihez,és senkihez. Hagyjon mindenki békén... :( Valahogy az esti beülős iszogatós progihoz sincs most kedvem,bár ez még változhat.
Fáj a fejem is :( Legszivesebben most a pasimmal lennék,és csak úgy hozzábújnék,és ennyi. És helyette inkább ezzel a hülye géppel szarakodok... Asszem most van itt az,hogy lefeküdjek,és csak aludjak-aludjak... Megígértem Judith:)-nak,hogy teszek fel képet rólam meg az Édesemről,úgyhogy itt van ni :) Jééé ez az első mosolyom.... Na szóval ez a legfrissebb rólunk készült kép. Sajnos nagyon beteg voltam,gondolom látszik :( Ja és ahol készült,az a munkehelyem. Na majd még írok,remélem tudok :) Pussz! Kicsim nagyon szeretlek!!!! Már 11 hét!!! :-*
Na már hazajött a Drágám :) Muszáj valahogy kialudnom magam estére. Még mindig fáj a fejem :( Tök jól ellevelezgetünk a Judith:)-tal. Tesóm megint megbántotta anyut.......... Na megyek kumni. Szeretlek Szivem,puszi Judith:) :)
Nah hát nem mentünk a Zsuzskáékkal Veszprémbe,mert nemrég keltünk. Úgy tűnik maradunk Palotán,aztán majd itt ülünk be valahova. ehhh valamit kezdeni kéne a hajammal mostmár,mert szörnyű ahoz kinéz. Asszem előveszem a hajvasalót,de nem kivasalom,hanem hullámosítom. Judith:) nézd műkődik nekem is ez a naplós dolog!:)) Tisztára jó. Olvastam,hogy ma nyugis nap volt a sulidban...ehhh nembaj,azért megérte nem? Most3napos hétvégéd lesz :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat