Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rajmi és Jucus naplója


Coribaby [224603 AL], gazdája Rajmi és Jucus
2005. április 8.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224603
2005. április 8.

Üdvözletem!

Még van körülbelül 10 percem a napló írására,mert utána sajna készülődnöm kell a melóba. Most egy kicsit szomorú vagyok,mert találtam egy olyan jó kis szerelmes idézetet valakinél még délelőtt a naplójában,erre nem találom:( Ha valaki magára ismer,aki írhatta,az valahogy jelezzen nekem pls! Annyit tudok,hogy 2 verset is leírt,de már nem emlékszem hogy volt:( Csak arra,hogy nagyon tetszett. De nem volt hosszú egyik sem!
Na ennyit a versekről.
Tök rossz,még mindig nem gyógyultam meg,és mától már dolgozom. Hát így jártam.
Na a sulival kapcsolatban annyi,hogy elég jól sikerült a vizsgám,majd kedden bővebb részleteket tudok mondani. Amúgy rájöttem 1-2 dologra is,ami nem olyan jó.. mármint a suliban. De inkább ezt hagyom,a Rajmival már úgyis kiveséztük a témát. Hmm,meg akarom lepni a Kedvest,csak még nemtom hogyan...Illetve tudom,csak.. mindegy. Majd kitalálok vmit.Tegnap kaptam tőle fehér Bocicsokit :) Milyen kis ari:)
Mostanában olyan baromságokat álmodok. Ma pl azt,hogy az egyik csoporttársam rámgerjedt. Aki történetesen lány...És nem a legjobb csaj. Hmm. nemtom mit jelenthet ez. Pedig van álmoskönyvem,de ilyen baromságok nincsenek benne :))
Nah,asszem még eszek levest,aztán zuhi,öltözés,smink és go munkába... :((( nagyon nincs hozzá kedvem :((( Főleg hogy a tegnapi tavaszi nagytakarítás a szobámban tisztára kimerített:((( áááááá ez nem igazság! Amikor másnak pénteken kezdődik a hétvége,nálam akkor indul a hét!!! :( Najó tényleg megyek.
Jaaaaaaaaa!!!!! Mégvalami! Hogy a fenébe nyertek 1számjátékon??? Én sosem tudok! :(((( Tegnap is 7en szavaztak a számomra:(( Kicsim szavazz nyugodtan,ma már nem tippeltem,minek,úgysem nyerek:(((( De most ne a 24-et válaszd:)))) :-*** Na tényleg megyek. Wow megy a Kacsamesék az rtl-en.Már tökre rég láttam. Hm asszem most is kihagyom.....
Na jó 7 végét
Sziasztok
Szeretlek Drágám!!!! Csók: Jucus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat