Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rajmi és Jucus naplója


Coribaby [224603 AL], gazdája Rajmi és Jucus
2005. május 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224603
2005. május 13.

Hallo!

Nah,itt a hétvége! :) Yeah! El se hiszem,végre kettesben lehetek az Édessel :)
Most a Fekete Vonat-tól a Még várj című számot hallgatom,ami nekem most nagyon bejön. Leszedtem dc-ről múltkor.
Voltam ma vásárolni :)) De csak pár cuccost,természetesen sminkest. Ruhát mostanában sztem nem veszek,ha beakarom indítani az üzletet. Persze ez így szar. Bár 30-án megyünk a Józsefvárosi piacra állítólag,hm nemtom.
Nemtom mit írjak :))))) De tényleg. Sulival kapcsolatban fasza minden. Rajmival kapcsolatban is,bár jövőhéten megy Keszthelyre,mert nem végeztek még a munkával. De annak örültem,hogy nem most ment:) Ja az én melóm meg még mindig függőben.... Kérdezem múlt héten a főnöktől,hogy na kellek még vagy mi lesz??? Erre ő: -Persze!!! Nem felejtettelek el,majd hívlak nyugi!!! Aham,azóta hív..... Ennyit róla. Na megjött Bátyusom,lassan sztem jön a géphez :((( Nemá:((( Pedig a Judith-tal akartam dumcsizni. Ja valószínű szervízbe kell vinni a telcsimet,mert most is hívott tesóm,és semmi,meg reggel sem lehetett elérni,holott bevoltam kapcsolva... ehhh :( Na mentem,majd még írok sztem. puszka,ja és szeretlek Rajmim, hmmmmm ma vagyunk 14 hetesek!!! :)))

Nah most jöttünk haza egy fél órája,de Rajmi visszament sörözni a haverjaihoz,úgyhogy itten vagyok egyedül,mintazujjam :) A Judith-nak írtam egy hipersupermagakibaszotthosszú levelet,de mire megkapja sztem ő már alszik,pedig fent volt,még írt is nekem :(((( Ez az én formám! :(((((( Megyek eszek vmit...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat