Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rajmi és Jucus naplója


Coribaby [224603 AL], gazdája Rajmi és Jucus
Hétfőm

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/224603
Hétfőm

Szóval úgy indítanám,hogy rohadt éhes vagyok :(((( Hülye Józsi(anyám faszija) kint van a konyhában és én addig nem megyek ki,míg ő be nem jön vagy el nem húzza a csíkot itthonról. (utálom) Na a másik,hogy itt fényképezem magam ezerrel,persze csak a gagyi telefonommal,mivel másom nincs,na szóval azért,mert most jöttem haza,illetve nemrég Pestről. Kisminkelt a Kathy!:) Tök cép lettem! :))) De tényleg! :)) Szal tökre tennék fel magamról képet,dehát nem tudok,mert nincs digitgépem:(((( Úgyhogy addig csak képzeljetek el :)))))) Végre amúgy megkaptam a vizsgamunkához a műszempillát meg a ragasztót,persze nem ingyen,hogy hozzátegyem.. :S Sebaj,legalább már megvan az is,végre... :)
Holnap ismét megyek Pestre,meg holnapután is...suli. De ez lesz az uccsó,aztán vége :( :) Kicsit azért örülök is neki,nem kell többet olyan rohadt drága cuccokat vásárolni kötelező jelleggel...... :| Na még 1 óra és jön haza az én Egyetlen Drága Szivem :) Tegnap olyan tett meg,amire már régóta kértem :) És megtette... :))) Persze azt nem írom le,hogy mit,maradjon a kettőnk titka ;-)
Holnap talizni kéne a Judith-tal vagy holnapután. Sztem inkább majd szerdán,mert akkor legalább nem lesz annyi cuccom. Judith,szerdán talizunk!! :))
Ja nem is említettem még! A legfontosabb! Najó nem,mert a legfontosabb a Rajmikám :) Szóval ma 1 hete,hogy fogyózom,és lement már másfél kiló!!!! 1,5 !!!! Tiszta jó,olyan happy vagyok! Persze hasazok is meg derekazok is rendesen,nemcsak kevesebbet eszem. Szegény Édesem meg már tökre kivan,hogy nem eszek. Illetve hogy azt nem eszek,amit ő,kenyeret meg tésztákat meg ilyenek. Sebaj,akkor is megéri :)
Visszaírt ám a csajszi,akiről írtam a naplómban :) Már msn-ezni is szoktunk,meg a palijával is váltottam már néhány szót :) Csak szegény Milo-nak (ez a pali) elveszett a tevéje,és ezáltal megsemmisültek azok a szép gondolatok,amiket a barátnőjének szánt. :((( Úgy sajnálom :((( Remélem ezt nem lopják el,ami most van. Na meg kívánom,hogy legyetek nagyon boldogk! :) Olyanok,mint mi a Rajmibabymmel :)))) És ne veszekedjetek mindenféle kis szaron :))))) Jó? De tényleg na! :)))
Na megyek megnézem,hogy lelépett e már a Józsi... Pusszantok mindenkit!
SZERETLEK Rajmim!!!! :-* -JOYIBABY-



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat