Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kétii naplója


HeNriett [76105 AL], gazdája Kétii
2004. november 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/76105
2004. november 12.

" - A halálotokban háromfelé váltok. A fizikai tested, mellyel térben és időben megnyilvánulsz, az energia körforgásában átalakul. A tudatod elhagyja a testedet, és várja, hogy egyszer majd egyesüljön a lelkeddel, mely szintén kilép a testedből.
- Csak a lelkünk születik újra?
- Igen.
- Mi ennek az értelme? Van ennek valami célja?
- A lelked, miután elhagyja a testedet, vár a tudatod nélkül, hogy újra megnyilvánulhasson egy új fizikai testben. A célja, amiért visszatér a földre, hogy tapasztalokat szerezzen. Meg kell tapasztalnotok minden érzést, amire ember képes lehet.
- Van karmánk?
- Karmátok van, de ez nem a büntetést jelenti, ahogy sokan hiszitek. A karma maga a tapasztalások érzése. Csak akkor léphetsz tovább a fizikai léten, ha mindent megtapasztaltál. Ismerned kell a bűnt is és a bűnhődést is, de nem azért, mert tudatosan büntetve vagy valamiért. Soha ne keresd az előző életed bűneit.
- Mi történik, ha már nem születek meg újra, és mikor nem születek újra?
- Ha minden érzést átéltél, ha minden tapasztalatot megszereztél - amelyre egy emberi élet nagyon kevés, és ezért születsz le olyan sokszor -, egyesülsz minden lelki tapasztalásoddal és minden tudatoddal."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat