Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Drag naplója


Dromedarina [79371 AL], gazdája Drag
szkola

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/79371
szkola

tyühahüha... szombaton ugyebár nyelvtanversenyen voltam Győrben, és iskola is volt. Na mostmár akkor hétfői óra-rend volt aztán hétfőn meg úgy kellett nekem, másolhattam a kémiát meg az irodalmat és a nyelvtant. Hoppá. De legalább rábeszéltem a töritanárt hogy holnap ne írjunk töridolgozatot. Mindenki engem imádott-pár órára. Még Laci is gratulált... jaj... olyan bátortalan. De látta a Sorstalanságot. Körülugráltak a többiek is... kicsit gyávák. Én végzen el helyettük a piszkos munkát. De nem nagyon zavar, legalább megismerem azt, hogy különböző emberek hogyan reagálnak iilen helyzetekben.
Szal, jó napom volt. Csak ne feleljek hunnap bióból mer egy kukkot nem tanultam. Meg fizikából sem.
A többit holnap meglátjátok.

Gyertek el Sopronba, a Templom u. 16. alá! Itt egy remek színház működik, amelyben én is tag vagyok. Civitas Pince-színház a neve, és tényleg egy pincében vagyunk berendezkedve. Mindenféle darabokat adunk elő (én nem sokszor), és - gyere el! Majd meglátod a szórólapokon.
Je! Tuti hely! Csak kissé doháháhányos. Ez ne zavarjon, én is megszoktam.
(a hirdetés saját szakállra megy, de teljes mértékben igaz.)
Ezúton is elnézést kérek maci!!-tól, hogy 13-án rosszul írtam le a leltári számát. hiába, UTÁLOM a matekot. Nem 3791 (aztsemtomkié), hanem [3771 AL] . Ezer csánatbo.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat