Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Drag naplója


Dromedarina [79371 AL], gazdája Drag
élhettem volna gyönyörűen

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/79371
élhettem volna gyönyörűen

Hiába, ők már egy új generáció, nem ismerem a kisebbeket. Tavaly sem ismertem már őket, de sorra jelölnek fb-n idegen, fiatal széchenyisek. (Néha olyanok, hogy valóban látszik, a patinás gimnázium színvonala lejjebb csúszott.) Kérdezem, kik vagytok? Mondják, ismernek. A tavalyi 12B-ből. Nahát, nahát.

Igaz, én is így voltam. Felnéztünk a nagyobbakra, ismertük őket, tőlük tanultunk meg mindent. Persze ez mára eltűnt, mert a mai generáció hígul, egyre csak világosabb lesz, mintha a feketéhez egyre több fehéret kevernénk. Igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy fiatal és fiatal között ma már óriási szakadék van. Még éppen hogy sereghajtó lettem a felnőttebb fiatalság között (és néhány hasonló korú társam), de már kezdek átcsúszni, persze nem minden szempontból. Például ha azt nézzük, hogy anyukámmal élek. És még ki tudja, meddig.

Ó, jaj, az az egy-két év is mennyit számít, egy tizenöt éves kislány már annyira nagylány külsőleg. Persze, ha tényleg annyi tablettaszármazék van az ételben, mint amennyit feltételeznek, akkor ez elkerülhetetlen. Az első tablettás nemzedék tagjai is megszülettek, megszületnek már. Hát ne csodálkozzanak, ha a hormonok összjátéka miatt homokos kinézetű fiaik lesznek. De ha az én gyerekem a mai könnyűzenéhez hasonló szart és szemetet fog befogadni, és kunyerálni fog pénzért, akkor olyan oktatást adok a tini fejének, hogy hozzá se tud szólni. Normális legyen a gyerekem, ne majom, mint ma általában a kölykök.

Régen normálisan bírtak öltözködni a lányok, a fiúk. De teret hódított a lógó gatya (fiú), és az egyrétegű, selyemsonka vékonyságú csőnadrág (lány). Hát hogy van így életük? Szinte minden lánykán ilyen divatot látok, és sajnos, nem mindegyiküknek áll jól. Nem veszik észre. Ahogy azt sem, hogy rossz irányba nevelődnek. Nevelődnek, ugyan, ha otthon nem mondják a szüleik, mit vegyenek fel, az iskolában nem hallgatnak majd senkire.

Ó, nem értem, mi baj van a társadalommal.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat